Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 4380 пъти

Овен
Поставете на мястото му всеки, който опитва да се разпорежда в живота, работата и личния ви избор. Не преотстъпвайте права и не давайте излишни пълномощия на хора, които може да спекулират с тях. Днес се получава по заслуги, ще разберете кой, как и на колко ви оценява. Направете си изводите и не продължавайте с отстъпките и пропуските. Определят се точните права и граници.
Телец
Днес за родените във втората декада ще действа пръстът на съдбата. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти. Трябва да сте особено внимателни в избора си, лесно се отива към изневери. Тенденцията е да опитате от забранения плод във връзките и да смените курса. Някой сменя и личната си програма. Не оставайте друг да прави избор вместо вас. Внимавайте с предоверяването.
Близнаци
Днес се залагат нови репери в отношенията. Сега е момента да парирате нечии опити за вмешателство и въздействие, но и да дадете право на достъп на тези, които са ви на сърце, които са доказали и показали обич и лоялност към вас. Днес всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява реалностите. Не се заблуждавайте, бъдете реалисти във връзките.
Рак
Ден на преобразяването, всеки ще си получи заслуженото. Сега е момента да се откажете от поредната илюзия, да отхвърлите неприятни и вредни зависимости и да тръгнете в посоката, която е важна, изгодна и полезна за вас. Ден на леденото сърце. Проведете честни разговори, без излишна емоция и разтапящи сърцето чувства. Явете се на преговори и конкурси, Мислете повече за себе си.
Лъв
Денят е проблемен и тежък за родените във втората декада. Не играйте хазартно, не започвайте важни инициативи. Каквото загубите трудно ще си върнете и възстановите после. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Илюзиите пречат на разумната преценка. Не взимайте важни решения. Виждате ситуацията едностранчиво, подминавате някои важни фактори, губите пари и позиции.
Дева
Днес тенденцията е истината да се изкривява и прикрива, да се замества от лъжи и полуистини. Направете проучване преди да се съгласявате с чуждите оферти. Изчистете от съзнанието си негативните и вредни мисли, сложете край на една илюзия и на връзки, които нямат перспектива. Парирайте навреме опитите за въздействие, независимо от къде идват и бъдете себе си.
Везни
Днес е важно да не се нарушават закони и забрани. Не пренебрегвайте общественото мнение и не афиширайте неприемливи за другите връзки. Всеки трябва да знае докъде може да стигне и къде трябва да спре. Някои отношения се смразяват, а други се затоплят под напора на страсти и любов. Съдбата въздава правосъдие и отрежда на всеки това, за което се е погрижил или не в миналото.
Скорпион
Днес длъжниците с издължават. Обадете се на тези, с които имате дългове или отношения за изчистване и уреждане. Ако нещата не се доведат до желания и от двете страни финал, отношенията ви може да зациклят, да се създадат прегради и връзките да се вледенят. Ден на преобразяването, ще видите околните в различна светлина и за вас ще си съставят мнение. Бъдете честни и отговорни.
Стрелец
Днес започват спорове за пари, а някъде и за много пари. Ден на преобразяването, вълците излизат от овчата кожа, но и овцете започват да се държат като тях. В момента слагате край на една илюзия, налага се да се съобразите с обстановката и да направите нежелани действия, за да запазите позициите си. Ден на маймуната, но не се знае кой от коя страна на решетката стои. Смешен плач.
Козирог
Ден на равносметка, всеки ще получи каквото е заслужил в миналото. Съдбата раздава правосъдие, печелят се дела, законът работи във ваш интерес, стига и каузата ви да е правдива. Откажете се от нереалистичните си мисли и илюзии, печели разумната преценка. Опитайте да се видите отстрани, излезте от системата, която ви действа със своите закони и ще намерите истината.
Водолей
Каквото и да се случи или да получите днес знайте, че е заслужено в миналото с действията или с бездействието ви. Ден на огледалото, за един то е криво, а за друг правилно отразява ситуацията. Сега е момента да се откажете от вредни илюзии и заблуди. Погледнете реалността в очите и направете нужните промени в посока на личните си интереси, обезпеченост и сигурност. Не отлагайте повече.
Риби
Ден на преобразяването. Вече владеете положението и може да си позволите да поставите ултиматуми. Край с примиренческата политика и с нагласата да се съобразявате повече с другите, отколкото със своите желания и амбиции. Ще се провеждат разчистващи пътя разговори, на които ще поставяте на тясно тези, които в миналото са ви ограничавали и пречили на развитието и успеха.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Март 2024 година