Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4140 пъти

Овен
Ден на паяка в мрежата. Всеки дебне другия и ще се възползва от пропуските му, дори и да му е близък. Не подписвайте нови договори, не правете заявки и поръчки, сами си свършете важната работа и не изпадайте в излишни зависимости. Всяко предоверяване ще ви коства пари, време и нерви. Проверявайте по различни канали всяко получено предложение. Консултирайте се със специалисти.
Телец
Не тръгвайте на път рано сутринта и не си правете планове. Родените в третата декада ще попаднат във водовъртеж от неочаквани промени, които ще засегнат болезнено и свързаните с тях хора. Не поемайте странични ангажименти, не правете големи покупки и поръчки в мрежата и не отговаряйте на рекламни обяви. Днес сиренцето е в капана, отложете важния за вас избор за утре.
Близнаци
Днес печелят тези, които добре са си оплели кошницата и мрежата, в която ще ловят наивници. За грешка няма прошка. Не очаквайте компромис, а и вие няма да направите такъв. Всеки търси начин за печалба, а в такъв момент всякакви средства са позволени. Не водете преговори и не подписвайте нови договори, освен ако усещате, че владеете положението и жертвата няма да ви избяга.
Рак
Родените в третата декада днес залагат капани, в които ще уловят голямата риба. Разкриват се нечии тайни и намерения, получавате и нещо, което е било определено за друг. Не е ден за компромиси и отстъпки. Някой бързо ще ви настъпи или ще ви заеме мястото, ако се огънете и покажете слабост. Не приемайте на гола вяра чуждите идеи, не влагайте пари и усилия в съмнителни дейности.
Лъв
Днес родените в третата декада лесно попадат в капаните на илюзията и страстта. Не се обвързвайте с никого за нищо, не водете преговори и не подписвайте договори, особено ако усещате, че нещо не е наред. Вероятно е трети лица да се намесят в отношенията ви с някого и да объркат нещата. Някой стоящ зад кадър пречи на работата и личните ви начинания. Паяците дебнат в мрежата.
Дева
В този ден се движите на ръба на риска. Лесно се попада в мрежата на големите амбиции и желания. Някой ще ви предложи на пръв поглед изгодна сделка, но точно тя ще ви отведе в капан, от който няма измъкване. Не взимайте и не давайте заеми, не се обвързвайте с договори и обещания и не позволявайте намеси в личния ви избор и дейност. Най-добре е да останете където сте.
Везни
Ден на голямата битка за кокала. Няма прошка за доверчивите. Съветът е да не се обвързвате с договор, с големи поръчки и доставки. И независимо колко сте навътре в играта днес може да сбъркате и да загубите пари и време. В такъв момент и най-мъдрият показва, че си е малко прост и неподготвен за новите положения и изисквания на средата. Мошениците търсят и прилагат нов подход за всеки.
Скорпион
Днес властват ненаситните апетити. Всеки е тръгнал на лов въоръжен с лъжи и полуистини, с измамни обещания и залъгалки, които ще заблудят наивниците и ще ги вкарат в неговия капан. Проблемът е, че зад всеки ловец ще стои някой, който ще го причаква и ще се възползва от грешките и личния му улов. Не очаквайте честна игра и политика от никого, а и вие не сте лоялни.
Стрелец
Днес в играта за надмощие се включват позволени и непозволени средства. Задействайте и вие тежката артилерия на защитата и нападението. Не оставайте безучастни към опитите за намеса в делата, работата и семейните ви отношения. Не си позволявайте да изпадате в зависимости, без значение от кого и по какъв повод. За пари ще се спекулира с всичко, не подписвайте нови договори.
Козирог
Днес действа законът на джунглата. Яж, за да не бъдеш изяден, атакувай, за да не те нападнат или се прикрий с мимикрия в нехармоничната и вредна за теб среда. Нищо важно да не се започва. Хищниците са тръгнали на лов за наивници. Защитата е илюзорна, лъжата се предлага под шапката на измамната сигурност. Не играйте хазартно, ще се опарите и в чувствата.
Водолей
Критичен и опасен ден, особено за родените в третата декада. Лесно се попада в източващи силите и ресурсите ви връзки. На всички нива ще има опити да ви лъжат и привличат с измамни предложения. Не правете големи покупки, доставки и поръчки, не сключвайте нови договори. Някъде по веригата ще се намесят нелоялни практики, търговци и играчи. Не взимайте и не давайте заеми.
Риби
Днес се играе без правила, заобикаля са закона и всеки се стреми да прецака другите. Не се препоръчва да се сключат нови договори, но и без тях ви очакват придобивки. В момента сте в силна позиция и може да надхитрите тези, които в миналото са ви поставяли на тясно и са ограбвали чувствата или парите ви. В капаните на страстта, днес ще има богат улов и дано това не сте вие.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Март 2024 година