Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Майката на Митко:Вие не сте хора! Как спите?

Майката на убития 24-годишен Димитър Малинов от Цалапица - Атанаска Бакалова изповяда мъката си. Тя сподели, че Митко и баща му Недялко, който почина преди броени дни, вече са заедно на небето.
"От тази нощ, вече светят две звездички горе на небето! Завинаги сте заедно! Тати ще те пази и закриля... Мите! Един ден, и аз ще дойда при теб! Истината е като водата, тя ще потече и никой не може да я спре!", написа тя във Фейсбук.
"Искам да "Благодаря" на всички които ни подкрепиха и все още ни подкрепят! От 8 месеца водим борба за истината и за разкриване на истината около убийството на Димитър Малинов! Благодаря и на всички медии, че отразявате нашата болка всеки път! Вие сте до нас и по казахте болката, сълзите и тревогите ни! Бог да пази всички вас от това, което ние преживяваме тези месеци!!! Обещах на Митко и баща му, че ще се боря! Затова живея, един ден да кажа на малката сестричка на Митко!.....Ето, има Справедливост за твоя батко, и тя съществува! Вярвам в бог и той е велик!!!", отбеляза още тя.
Майката сподели още, какво мисли относно основния обвиняем Рангел Бизюрев, който 4 месеца се кри в чужбина, а преди седмици бе върнат обратно в България, както и за близнаците Борислав и Валентин Динкови, които също са подведени под отговорност заради помагачество.
"За смъртта на Митко, всички ще си понесат отговорността! Всички са участвали в убийството и заравянето на Митко по един или друг начин! Ако беше невинен нямаше да бяга 4 месеца! Ако и Борислав и Валентин Динкови са невинни дали щяха да участват във всичко! Таен (скрит) свидетел е само Господ бог! Бог е навсякъде и никой него вижда! Искам да кажа на всички които са им приятели и на 20.07.2023 г. им съдействат, вие не сте хора! Как спите? Какви родители са ви възпитали? Утре вие може да сте на мястото на Митко! Вече сте сочени с пръст от цялото село! Спите ли спокойно, като знаете, че смъртта на още един човек лежи на плещите ви? Бог ще ви накаже за всяка една сълза пролята от нас!!! Дадох клетва днес, че ще се боря до края на живота си, на бащата на Митко!!! Аз съм Митко и няма да мълча!", смята Атанаска.

Публикувана на
29 Март 2024 година