Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Една от най-големите звезди в турските сериали е била Супер модел на България

Мнозина у нас не знаят твърде интересната история на една от големите звезди в турските сериали. Гюлсим Али, която вече е сред най-големите звезди на турските сериали, бе на гости в предаването "Преди обед" по bTV.
"Малко съм напрегната, понеже за пръв път от доста време съм на интервю на български", смее се Гюлсим. "Но го правя постоянно на турски."
Актрисата разкри, че е у нас само за ден и половина, а причината за визитата е награда, която Гюлсим получава - за Най-добра и успешна българка зад граница. Русенката няма да има време да се прибере до родния си град.
През 2009 14-годишната красавица грабва титлата "Супер модел на България", покорява модната сцена, след което и турския кино-свят.
Още като тийнейджърка Гюлсим открива любовта си към турските сериали. "Много ми беше харесало да ги гледам от екрана актрисите, актьорите, и си казах: "Един ден и аз искам да бъда на този екран". Започнах и направих всичко по силите си, за да успея", разказва нашенката..
"Доста сложно ми беше да стигна дотук, но съм много благодарна", споделя за началото си в киноиндустрията тя. Отивайки в Истанбул, Гюлсим не говори никакъв турски. "Наскоро си четох съобщения, които бях пращала на хора от индустрията. Ами, аз не мога да разчета какво съм писала!", смее се тя.стандарт

Публикувана на
30 Март 2024 година