Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 10680 пъти

Овен
Днес родените в първата декада ще постигнат максималното, ще извлекат полза от всяка своя инициатива, делова или лична среща. Важното е да не се разсейвате, да се концентрирате върху най-важното и чак като го свършите да се обърнете към следващата задача. Ако разконцентрирате погледа си ще го свършите „като кучето на нивата”, ще си създадете проблеми и може да загубите нещо.
Телец
Ако днес се съсредоточите върху основната си и важна цел и задача, до вечерта ще я постигнете. Лесно ще отхвърлите съмненията и колебанията и ще направите силен ход. С действията си в момента показваме на другите какво можем, знаем и владеем. С лекота преодолявате препятствия, особено тези в ума. Днес няма невъзможни неща и дори незначителната победа ще донесе ползи.
Близнаци
Днес имате много задачи и отговорности, оплитате се кой да уредите най-бързо и може да загубите контрола в ситуацията. Съветът е да се занимавате само с един конкретен въпрос и проблем, да атакувате в местата на най-важните за вас дела и отношения. Ако се разсейвате ще дадете възможност на друг да вземе спечеленото от вас и определеното за вас. Бъдете стриктни и делови.
Рак
Ден на творческите идеи и на възможността да постигнете поне една своя цел. Концентрирайте се в желаната посока, дайте всичко от себе си и ще получите своята награда. Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Всичко е от значение и в любовта, направете своя избор. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза, в който да видите бъдещото развитие на проблема, който ви вълнува.
Лъв
Днес всяка цел за вас е лесно достижима, стига да действате концентрирано и да не се разсейвате докато не стигнете до нея. Не започвайте нищо преди да финализирате предишния си ангажимент. Чакайте награда за добре свършената работа и нови предложения с по-висока оферта. Постарайте се повече в личните и делови връзки и изпълнете дадените обещания.
Дева
Ден на ловеца, жертвата е набелязана. Концентрирайте се над важните проблеми, задачи и ангажименти и до вечерта се постарайте да приключите и да намерите разрешение на всеки проблем. Поставете условията си, някъде ще се действа и ултимативно. Не се отказвайте от цели и намерения независимо препятствията по пътя. Не позволявайте трети лица да се намесват в играта.
Везни
Очертава се успешен, активен и творчески уикенд. Уплътнете максимално времето си с делови и лични инициативи. Днес е денят на орела, който вече е набелязал жертвата и се спуска. Може да вземете своето и това, което ви се полага или не. Концентрирайте вниманието си в точно определена посока и до вечерта ще се похвалите с победа, с придобивка и постигане на поне една важна цел.
Скорпион
Работете и действайте в далечна перспектива. Всичко предприето ще ви донесе късмет, пари и ползи в бъдеще. Изяснете отношенията, направете предложения и чакайте такива. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. Концентрирайте се върху проблемите си и утре ще се събудите с правилната насока и решение. Не се ограничавайте, явете се на конкурси, рекламирайте се по всички направления.
Стрелец
Днес родените около 1-и декември се отклоняват от цели, амбиции и желания в стремежа да угодят на някого или да привлекат вниманието му. Нищо не печелите, ако изоставите собствените си планове и намерения и се впуснете в чужди игри. Вечерта е натоварена с конфликти, обвинения и взаимни нападки. Концентрирайте се над проблема преди да заспите и ще сънувате пророчески сън.
Козирог
Не се нагърбвайте с много задачи, изберете посоката, която ще ви донесе обезпечение, пари и възможности за бъдещо успешно развитие в бизнеса и в живота. Парирайте опитите на странични хора да ви отклоняват от поставената задача. Енергетиката на този ден дава сила за духовно израстване и за справяне с физическите неудобства. Важно е да се определят приоритетите.
Водолей
Ден, в който спираме на последната гара, приключваме успешно дълъг процес на тичане и отговорности и получаваме наградите за работата, старанията си, за любовта и проявеното разбиране. Не си променяйте програмата, независимо кой и с какви предложения ще ви се обади. Концентрирайте се върху уговореното и планираното в предните дни. Чакат ви награди за верността и лоялността.
Риби
Денят е рисков и проблемен за родените около 1-5 март. Ще се наложи да работите за чужди интереси в момент, когато преследвате важна за бъдещето ви цел. Измъкнете се от негативни и стопиращи влияния, работете повече за личния си интерес, не позволявайте намеси, дистаицирайте се от хора, които винаги ви обсебват и вкарват в кошарата на собствената си болезнена амбиция.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Март 2024 година