Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 10320 пъти

Овен
Ден за пътуване и гостуване, за приятелски и роднински срещи, за уреждане на делови и лични проблеми и за сключване на нови договори. Всичко може да се случи и получи така както го планирате и искате. В момента за вас няма лоши звездни аспекти, но от утре се задават проблеми и конфликтни ситуации с колеги и подчинени. Постарайте се да си създадете нужните защити.
Телец
Пътувайте, уредете си делови и приятелски срещи, споразумейте се по важните въпроси засягащи личния живот, работата и дейността ви. Ден на подадените ръце, на братската и любовна прегръдка и на желанието да се тръгне заедно напред в битката за по-добър живот. Някой дава клетва за вярност пред любимия, друг се съгласява с условията на предложената оферта в бизнеса.
Близнаци
Днес Луната е в конфликт с планетите в Риби и с вашето рождено Слънце. Очертават се тежки преговори и разговори на висок тон. Всеки изисква и се опитва да налага мнението си на другия. Ще трябва да се съгласите и да направите нежелани компромиси, за да има мир и любов. Не влизайте в неравностойни отношения, бъдете сигурни, че днес ще платите сметката на всички нива и в любовта.
Рак
Чудесен ден за приятелски и делови срещи, за нови контакти и подновяване на връзки. Може да направите много добро вложение на сили и средства. Сключете нов договор, направете заявки за почивки и пътувания. Всичко се подрежда по възможно най-добрия начин и в любовта. От утре животът слага прегради пред личната ни амбиция и инициатива. Изпълнете поетите ангажименти.
Лъв
Днес родените около 10-15 август да очакват възможно най-добрата оферта в делови и личен план. Пътувайте, стартирайте нови дейности и връзки, направете предложение на любимия, сключете брак и реализирайте поне една своя мечта. Нищо важно да не се оставя за утре. Денят ви предлага букет от възможности и контакти, които стоплят сърцето и стимулират душевните стремежи.
Дева
Денят се свързва с колесницата на победата. Проблемът е, че някой ще се вози уютно, ще се ползва от общата ви победа и придобивка, ще разполага с повече пари и екстри от спечеленото заедно с вас. Отношенията ви са неравностойни, за вас ще остане само процент от всяка придобивка. И в любовта ще давате повече отколкото получавате. Но още утре ситуацията коренно ще се промени.
Везни
За днес планирайте пътувания, срещи с бъдещи и настоящи партньори, работи и дейности, които ви носят радост и възможности за печалба. Някой се жени, а друг поема на път далече от дома. Нищо важно не оставайте за утре, когато съдбата ще затвори вратите пред личната ви инициатива и големите ви планове ще се объркат. Цялото ви бъдеще е сега, направете своя избор и в любовта.
Скорпион
Ден за пътувания, за делови и представителни срещи, за контакти с хора, с които планирате да работите и живеете в бъдеще. Последен ден за старт на нови начинания. От утре Меркурий тръгва ретроградно и ни ориентира към приключвания. Днес може да си дадете и нов шанс в любовта, да се ожените и направите предложение. Нищо не е за изпускане, бъдете активни, не пропускайте късмета.
Стрелец
Днес Луната от Стрелец е в перфектен аспект със Слънцето, ще се разберете с всеки по важните делови въпроси. Проблемите ще дойдат по линия на любовта и личното ви творчество. Родените в третата декада може да продадат за жълти стотинки създаденото от тях, което в бъдеще ще се окаже доста перспективно, ще носи късмет и пари на притежателя си. Не се подценявайте.
Козирог
Ден за срещи, пътувания, преговори и сключване на споразумения. Стартирайте нови начинания, уредете си лични и представителни срещи, направете предложение и чакайте такова. Заетите в момента ниши ще се окажат спасителни и печеливши за бъдещия ви живот, връзки и кариерно развитие. Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Не лъжете, дава се клетва за вярност.
Водолей
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Пътувайте, уредете си срещи с приятели или по работа. Едното ще се преплита с другото, ще имате повод да почерпите, ще се радвате на предложения, придобивки и покани за съвместна работа, дейност и живот. Радвайте се и оценете по достойнство подаръците на съдбата. Грижите и неприятностите ще са част от полезната програма.
Риби
Днес подхождате с ентусиазъм, работите с голямо вдъхновение и генерирате интересни творчески идеи, които ще станат база за бъдещите ви планове. Проблемът е, че бързате да се похвалите и да ги споделите и така позволявате на плагиатите да се възползват от труда ви. Не се опитвайте да правите впечатление, всяка ваша дума ще бъде изкопирана или преиначена.
telegraph.bg

Публикувана на
31 Март 2024 година