Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4560 пъти

Овен
От днес до 25-и април планетата на пътуванията, на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий ще върви ретроградно в знака на Овена, а това ще ви върне към уреждане на старите отношения и задължения. Всичко ново стартирано в този период ще зацикли и няма да има желаната от вас перспектива. Сега е момента да си върнете дълговете, за да започнете после начисто.
Телец
Тръгващият ретроградно Меркурий затваря вратите пред новите ни инициативи. До 25-и всеки трябва да направи своята лична и професионална инвентаризация, да приключи с изостанали дела и работни проекти и да се разплати с тези, с които е имал делови и търговски отношения. Нищо ново и важно не започвайте преди да разчистите терена, да изпълните поетите обещания и задължени.
Близнаци
Ден на алтруистите и на тези, които събират информации и знания, с които да бъдат полезни на другите и на обществото. Някой ще получи и данни, които не бива да споделя поне за момента, но може успешно да се възползва от информацията и да прокара идеите си. Нищо важно не започвайте, Меркурий тръгва ретроградно. Останете в екип и в среда, в които се чувствате като у дома си.
Рак
Тръгващият ретроградно Меркурий капсулова деловата ни активност, ориентирайте се към приключване, платете данъци и такси, разчистете терена на връзките, предайте готовите си проекти за обсъждане и подредете приоритетите. Денят е добър за учене и проучване. Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога, срещате съпротива и организиран отпор в бизнеса и на работното място.
Лъв
Днес Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към недовършените ни дела и неизпълнените обещания. До 25-и си върнете дълговете и посетете длъжниците си, платете натрупаните задължения и изпълнете обещаната работа. Не започвайте нищо ново преди да изчистите терена за новите си дейности и връзки. Сега е момента да се обърнем назад и да видим какво сме оставили недовършено.
Дева
Луната навлиза в Козирог, а Меркурий тръгва ретроградно. Време е да се плащат дълговете, но не само паричните и материалните, а и тези в любовта и връзките. Поставете условията си на партньорите в бизнеса и в любовта и дано не сте объркали и смесили двете положения. Разчистете сметките, поискайте си своето и не продължавайте с личните дотации в едно губещо направление.
Везни
Ден на заключените врати, на пропуснатите възможности и на срещите без перспектива. Меркурий тръгва ретроградно. Получавате неприятни напомняния за нещо дължимо, закъсняло и пропуснато. Вместо да вземете ще ви взимат, ще ви ограничават амбициите и правата. Деца и родители трудно ще се разберат. Луна и Слънце са в пречупващ аспект, на всички нива срещате откази.
Скорпион
Ден за проучване на предложените до момента варианти. Печелят добре информираните и тези, които имат свои хора в местата свързани с личния им интерес. Сега е момента да се подновят стопирани контакти. Обадете се на стари клиенти, треньори и инструктори, не отлагайте предписаните и уговорени процедури и не търсете нови варианти. Ще ви свърши работа добре познатото старо.
Стрелец
Ден на разузнаване и проучване в тила на конкуренцията. Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите ни начинания. Време е да се връщат дългове, да се обсъждат намеренията, да се планира и да се финализират започнатите сделки. Добре е да подновите отношенията със старите партньори, търсете начин за съвместна работа. Повишете квалификацията си с нов курс.
Козирог
От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва ретроградно и помага да си довършите работата, да предадете до 25-и проекти и доклади, които ще ви донесат признание, добри доходи и възможности за заемане на по-висока длъжност и база за развитие. Прегледайте наличностите, направете нужното проучване и подредете програмата за близките дни.
Водолей
Тръгващият ретроградно Меркурий ограничава новите инициативи и ни връща към стари дългове, задължения и обещания. До 25-и се постарайте да платите данъци и такси, да изчистите всякакви задължения и отношения, които пречат на бъдещата ви работа, на връзките и дейностите, с които планирате да се захванете. Влезте в килера на личните отношения, ден за избор и в любовта.
Риби
От днес Меркурий тръгва в ретроградна посока, а това положение ще стопира новите ви инициативи и ще ви върне назад към миналите задължения и отговорности. Нищо ново не започвайте преди да приключите със старите проекти и задачи, преди да си върнете дълговете и да сложите край на вредните и разболяващи връзки. До 25-и направете ревизия на личните отношения и наличности.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Април 2024 година