Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бурак Дениз се мисли за голям красавец

Популярният актьор Бурак Дениз никога не е крил огромното си самочувствие и е доволен от статута си на най-красив турчин в света, макар че преди време срещу него беше заведено дело, което разклати имиджа му.
Роден е в Истанбул през 1991 г. и има обикновено детство, но от малък мечтае да стане актьор. Още в гимназията участва в множество актьорски семинари и посещава актьорско училище. Именно там е забелязан от известния кастинг директор Гьокче Дорук Ертен, който му помага да отплава в професионални води.
Започва кариерата си с ролята на Онур в сериала „Години в колежа“ и скоро получава по-апетитни предложения. Играе в турската версия на американските сериали "Ориндж Каунти" и "Малки сладки лъжкини", както и в сериала "Любовта не разбира от думи“ заедно с Ханде Ерчел.
Актьорът не крие, че му е приятно, когато го обявяват за "най-красивият турчин на света". „Не искам да се хваля или да имам твърде високо мнение за себе си, но дори преди да стана актьор бях добре изглеждащ мъж“, казва той в интервю. „Поласкан съм от това, хубаво е да знам, че хората ме смятат за привлекателен“.
През 2022 година Бурак се оказва в центъра на скандал заради спор с колежката си Нилпери Шахинкая. Според публикации в турските медии, Дениз се среща с актрисата в Адана, където тя е отседнала за церемония по награждаване, след което се приближава до нейната маса и започва да сипе обиди към нея и приятелят й Емре Юсуфи, също известен артист. Нилпери подава жалба срещу Бурак, но съдът преценява, че няма условия за наказателно преследване.труд

Публикувана на
01 Април 2024 година