Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Син уби с брадва майка си

Софийска окръжна прокуратура внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 40-годишния К.Н., привлечен в качеството обвиняем за умишленото убийство на майка си, извършено по особено мъчителен начин - удрял я с брадва многократно, съобщават от прокуратурата.
Обвиняемият К.Н. живеел с майка си Е.Т. В края на 2022 г. двамата продали апартамент в гр. София за сумата от 150 000 лева. С част от парите придобили имот в гр. Годеч, в който заживели. През 2023 г. синът останал без работа. Започнал да злоупотребява с алкохол, посещавал казино в града.
Около 10 ч. на 22.02.2023 г. отново посетил игралната зала, където предишния ден заложил и загубил сумата от 2 000 лева. Продължил да играе с дадения му бонус от 200 лева, като междувременно изпил няколко бири. След като загубил заложените средства се прибрал в дома си в лошо настроение. Между него и майка му възникнал словесен конфликт. Той отишъл в съседната стая, взел брадва и се върнал в кухнята, където се намирала Е.Т. Застанал зад гърба й, ударил я в областта на гръдния кош с тъпата част и дръжката на брадвата, вследствие на които тя паднала на пода. Продължил да й нанася удари и с режещата част в областта на главата и шията. След това се обадил на 112, че е убил майка си.лупа

Публикувана на
02 Април 2024 година