Новина от категория България
Архив на публикациите

Журито на „Денсинг старс“ вбеси майката на Мила Роберт

Певицата Мила Роберт се раздаде отвсякъде на пилон, за да впечатли публиката и журито тази вечер в "Денсинг старс". Изпълнението й обаче не предизвика очаквания възторг и тя бе посечена от журито, което вбеси майка й Ваня Щерева.
Въпреки че Мила се развъртя на кола върху песента на Кристина Агилера Ain"t No Other Man, съдиите я посекоха с критики. Майка й пък я гледаше, циркулирайки из публиката и не остана никак доволна от оценките на за танца. Тя напусна гневно студиото.
"Очаквах повече! Ръцете ти пречеха, движенията ти се разминаваха с музиката", каза Илиана Раева. "Твоят партньор беше по-секси от теб!", безсърдечно добави Франциска Йорданова.
Мила Робърт се усъвършенства на пилона поне от година, но едва сега реши да покаже уменията си в т.нар. pole dance пред широката аудитория. "Пол денсът често се свежда до еротичен танц. Но истината е, че съвсем скоро се очаква да бъде включен в списъка на олимпийските спортове", защити честта на пилона водещата Алекс Раева, която очевидно също практикува този танц.лупа

Публикувана на
03 Април 2024 година