Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 4620 пъти

Овен
Денят разгражда дворове, разваля връзки, води ни към приключвания на работни проекти, сделки и отношения. Разчистете пътя за новото, което предстои, започнете реформи, откажете се от стария начин на работа и живот, от губещата или агресивна политика в отношения и връзки. Не отлагайте повече и консултациите със специалист способен да разреши здравословните ви проблеми.
Телец
Всичко започнато днес ще е временно и само ще спасява положението, вместо да решава от раз наболелите проблеми. Венера е в прегръдките на Нептун, а този аспект съчетава любовта на човешко ниво с висшето творческо вдъхновение. Може да ви осени блестяща идея, не я споделяйте, докато не я патентовате и реализирате на практика. Защитете законово интелектуалния си труд от плагиатите.
Близнаци
Ден с огромна сила за родените до 1 юни, а утре и за другите ще има парче от общата баница. В организма ни се включват в действие скритите резерви. Ще намерите начин да се справите с всеки проблем и задача. Променете подхода и ще привлечете нужните ви съюзници и сътрудници. Може да се намери лекарство за тежка болест, а сънищата показват дали в секса всичко е наред.
Рак
Ден на фундамента, подсигурете се по всички възможни начини, включете в действие скритите резерви, проведете разговорите, които ще ви обезпечат както материално така и в семеен план. Добре е да се подновяват договори, поискайте си повишението. Днес може да намерите търсените лекарства и специалисти, които да ви решат болния проблем. Сънищата показват положението в секса.
Лъв
Важните срещи уредете до обед. Ще се събудите с творческа идея, която ще помогне да приключите успешно зациклените дейности. Към обед родените в първата декада попадат в неблагоприятна ситуация особено по отношение на имотни сделки и дела. И в интимен план бъркате приятелството с любовта. Може да се почувствате емоционално и материално ограбени и ощетени.
Дева
Не се опитвайте да задържите положение, което носи половинчати ползи и неудовлетвореност в чувствата. Всичко, което свършите и уредите сами и без чужда помощ ще ви донесе придобивки, а ако ползвате нечии услуги ползите и парите ще отидат повече при другия. Време е да се прекратят връзки, които източват личните ви ресурси и чувства. Сложете край на губещата изчаквателна политика.
Везни
Ден на кардинални промени и на активни действия от ваша страна в посока на личните ви интереси. Имате два дни да направите своя добре премислен ход и да си отвоювате това, което по право и заслуги ви принадлежи. Започнете ремонти и преустройства, разширете базата, на която ще действате и работите в бъдеще. Ден на градежа и съзиданието. Направете нужната инвентаризация.
Скорпион
Важните срещи и задачи уредете в първите часове на работното време. Доверете се на усещанията, с които се събуждате и тръгнете в тази посока. Към обед ви засипват проблеми. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ще се сблъсквате с ограничения и прегради на работното място и с неразбирането от страна на свои и чужди. Днес и утре ще се налагат компромиси.
Стрелец
Един от благоприятните дни за уреждане на наследствени дела и имотни отношения. Разделете това, което трябва да се раздели. Не отлагайте промените, осигурете стабилна база за бъдещето на децата и семейството ви. Денят се свързва с ремонтите и строителството, с огледите на места и терени, с обзавеждането и аранжирането на собствен кът за работа и за съвместен живот.
Козирог
Навлизаме в период на инвентаризация и реформи на всички нива. Старото трябва да си тръгне и да освободи място за новото, което идва в края на месеца като възможност, личен избор или важна мисия в живота ви. Имате достатъчно време да подредите приоритетите, да заемете базата и позицията, които ще ви помогнат да започнете нова дейност и работа. В момента подсигурявате терена.
Водолей
Луната навлиза във Водолей и среща Плутон. Аспектът ще ви дари с изключителна сила за регенерация. За един това ще помогне в работата и бизнеса, за друг в здравословен план, а за трети ще донесе имотна придобивка. Днес наследството може да си дойде и с наследника, някой научава, че става родител или баба и дядо. За утрешния ден не планирайте сделки и начинания в сивата икономика.
Риби
Ден на коренна промяна идваща от дълбоки душевни нива. Всичко случващо се ще е в резултат на дългите дни и месеци натрупване и задържане на негативна енергия. Може да избухнете по незначителни на пръв поглед поводи, но в този ден „крушката си има опашка”, всичко е в резултат на премълчаното във времето. Започнете от днес да решавате наболелите проблеми, не отлагайте.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Април 2024 година