Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Тоца стана за смях

Пернишката миска Атнония Петрова за пореден път стана за резил в мрежата с аматьорска обработка на снимките си. Едва ли се усеща, че докато разводнява мрежата със постове от Бали, всички погледи са вперени в умопомрачително плашещите й зъби.
Не си е сложила чисто нови импланти, нито изкуствени фасети, а просто е използва аматьорско приложение за обработка на снимки, изтеглено от Google Play, пише Intrigi.bg.
Въпросният FaceApp предлага най-различни възможности – от промяна овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, до подмяна на зъбите.
Приложението се използва от доста прохождащи инфлуенсъри, тъй като е безплатно, но за съжаление не особено сполучливо. А ако се прекали с функциите му, се получава обратен ефект, какъвто е случаят с Тоца.
Блондинката стана за тотален резил със снимките си от Бали, на които толкова агресивно е коригирала зъбите си, че сякаш всеки момент ще изхвърчат от устата й.
Всъщност си е подменила целия фейс. С просто око се вижда как си е уголемила очите, изтънила си е нослето, изгладила е кожата и удебелила веждите. Всичко това ни кара да се замислим колко много комплекси има… Тоце, Тоце! Поради що се снимаш, кат не се харесваш!?

Публикувана на
03 Април 2024 година