Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Румен Гайтански- Вълка с нов огромен проблем

Румен Гайтански – Вълка е изправен пред „голям“ проблем в Гърция. Запознати твърдят, че Гайтански, чийто незаконни имоти край Искъра вчера бяха разрушени след искане от Столична община, има и сериозни проблеми в южната ни съседка. Бизнесменът се оплаквал, че нямало къде да акостира яхтата си, така че да му бъде под ръка до имота му в комплекса „Сани“.

Преди няколко години Вълка закупи за няколко милиона луксозна къща в баровския комплекс „Сани“ намиращ се на първия ръкав на Халкидики. Баровецът сега обаче имал нов проблем, че нямало къде да акостира с лодката си в близост до новата си имотна придобивка. Оказало се, че марината в „Сани“ била прекалено малка за огромната лодка на Вълка. Досега Румен Гайтански държал огромното си „плаващо чудо“ на марината на „Порто Карас“, която обаче се намира на втория ръкав на Халкидики, Ситония.
След като закупил луксозната си къща в „Сани“ обаче, бизнесменът и съпругата му Ася искали лодката да им е под ръка. За да могат да обикалят с приятели гръцките острови. Тъй като обаче се оказало, че няма къде огромната яхта да акостира за постоянно, Вълкът решил и командировал малкия си кораб на луксозната марина в Монако.
„Царят на боклука“ се оплакал пред свои авери, че лятото ще трябва да обикаля крайбрежието на Франция и Италия,. Вместо китните острови на Гърция. mediamall.info

Публикувана на
03 Април 2024 година