Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Един на мама, с кола на мама

Млад водач на автомобил е катастрофирал самостоятелно в квартал „Младост“. За огромно щастие няма пострадали хора, изкоренено е дърво, съборен е пътен знак, всичко това под въздействието на алкохол и с висока скорост.
Свидетели на случилото се отишли при младежа след изпълнението му.
По думите на софиянец, 21-годишният водач миришел на алкохол. Дори предложил пари, за да не се вика полиция, пише glasnews.bg.
Вижте цялата история, публикувана във Facebook:
„Пореден епизод от „войната на пътя“!
В неделя вечер (31.03.2024 г.) в 20:45 часа, лятно часово време, още беше почти светло, пред 470 блок в Младост 4, гр. София, младеж на 21 години със SUV на 7 години, изкоренява малко дърво, пътен знак, прави ниско прелитане над кръстовище и продължава с висока скорост над 250 метра докато спре.
Спира в края на паркинга, защото вече път няма. Пътя между сблъсъка и спирането е осеян със земна маса и пластмаси от колата.
След като със съседите отидохме при него, установихме, че момчето мирише на алкохол и е видимо в неадекватно състояние. Обадихме се на 112, като не след дълго се отзоваха на място патрули на 7 РПУ и КАТ.
Преди да дойдат органите на реда и след като си събра до колкото може акъла, младежа умоляваше да не викаме полиция, и че би могъл да се „отплати“. Да, действително имаше около 2000 лв. в брой. Един на мама, с колата на мама, 180 конски сили, с книжка от септември 2020 г., студент по право в УНСС, завършил Италианския лицей в София.блиц

Публикувана на
03 Април 2024 година