Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни се пише през новата седмица

Овен 21 март – 20 април
Днес надигат глава хората с комплекси и тези, които дълго са били потискани и пренебрегвани. Не се спирайте пред нищо, днес може да получите желаното и мечтаното с подкрепата на близки, роднини и приятели. Може да се справите с всяко затруднение и ограничение. Ще намерите верния подход във всяка ситуация, ще се наложите в отношения и спорове и ще постигнете целта си. Очертава се емоционален уикенд с любовни предизвикателства. 8-и може да бъде един от най-тежките ви дни в годината поради новолунието с пълно слънчево затъмнение в Овен, което ще се наблюдава в САЩ и ще трае 3-4 мин. По линията на сянката може да се очакват кризисни положения до десетина дни. 9-и е интуитивен. На 10-и защитете периметъра си. 11-12-и носят пари и придобивки.
Телец 21 април – 20 май
Ден на пробив, някъде ще стане от раз, а другаде ще има тежки битки и противопоставяне, но в крайна сметка ще удържите победа и ще привлечете съюзници за бъдещата си работа и дейност. Ден на реката от възможности, опитайте да реализирате всяко предложение, възползвайте се от всеки удобен вариант. Конкуренцията работи на пълен капацитет, а това стяга и вашите редици. На 6-7-и постигате максималното, радвате се на разбиране и любов, но налагате и авторитарното си мнение. На 8-и ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение над САЩ, което ще бъде и най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Проблемите ви се развихрят, патите си от главата. За 9-и насрочете преговори. 10-11-и носят придобивки, повишение и пари, връщат ви дълг. 12-и предлага нови съюзи.
Близнаци 21 май – 21 юни
Родените около 1-5 юни с в рискова позиция, Луна, Сатурн и Марс ви облъчват в квадратура. Контролирайте емоциите, бъдете пределно дипломатични и тактични, не си позволявайте да прекратите отношения, особено с близки и приятели. По-добре не обсъждайте болни теми, не се дръжте ултимативно и не поставяйте условия. Сега е време за обединение, а не за раздори. Очертава се тежък уикенд. Луната и планетите в Риби са в тежък аспект към родените под Близнаци. Внимавайте в чувствата, не споделяйте проектите си. Слънчевото затъмнение на 8-и ще донесе беди и конфликти в местата, където ще мине сянката му. На 9-и подновете фирмени преговори. 10-и изисква активни и амбициозни действия. На 11-и водете двустранни преговори, 12-и е силен и успешен.
Рак 22 юни 21 юли
Днес съдбата дава силни оръжия в ръцете на родените около 1-5 юли. Налагате мнението си в средата, в която работите и се изявявате. Днес вие сте капитанът в делови план, но в любовен късметът ви изневерява. Залисани в странични ангажименти и амбиции, може да пропуснете нещо важно, което сте обещали на партньора. Не може да огреете навсякъде, ще се разбере какви са приоритетите ви. 6-7-и са силните ви дни, използвайте лостовете на принудата и убеждението, съберете доверени хора, близки и приятели за битките, които предстоят. Слънчевото затъмнение на 8-и ще се отрази негативно повече на родените около 1-10 юли. В живота ви се появява опасен дразнител. На 9-и проблемите са за родените в третата декада. 10-и изисква активност. На 11-12-и правите важен ход.
Лъв 22 юли – 22 август
Днес може да привлечете съдействие от свои и чужди и да постигнете желаните резултати. Влезте в ролята на организатор и вдъхновител на полезни за всички проекти. Добре е да се работи в екип, да се събират последователи, роднини и приятели и да се задвижват стопирани в миналото начинания. Ден за пътуване, посадете цвете или полезно растение. И мислите ни идват с полезни съвети. На 6-7-и обединявате усилия и интереси и постигате желаните резултати. На 8-и в по-добра позиция са родените в първата декада. Предстои слънчево затъмнение, което е знак за последващи проблеми в страните, през които мине сянката. На 9-и усещате накъде ще задуха вятърът на промените и правите изпреварващ ход. 10-11-и са рискови и неблагоприятни, но на 12-и успехът ще ви следва.
Дева 23 август – 22 септември
Днес проблемите ще са повече за родените около 1-6 септември. Старайте се да овладявате гнева и да не влизате в разправии и конфликти. Труден момент за водене на преговори. Приемете протегната ръка независимо какви компромиси ще се наложи да направите. Нужни са ви съюзници. Сами няма да може да се справите с някои задачи. Търсете подходящите партньори и сътрудници. На 6-7-и Луна, Марс и Сатурн ви гледат в опозиция. Налагат ви забрани, срещате прегради по пътя си. Новолунието на 8-и е придружено и със слънчево затъмнение. Предстоят рокади за хора на властови позиции. На 9-и слушайте интуицията. 10-11-и ви дават предимства и шансове, които не бива да се пропускат. Печелите конкурси, подписвате важни договори. 12-и отново ви вкарва в игра без правила.
Везни 23 септември – 22 октомври
Ден на реката, която винаги ще намери пътя към морето на големите си надежди. Така и вие днес ще лавирате между свои и чужди, между възможното и невъзможното, но в крайна сметка ще постигнете целите си. Всякакви компромиси са възможни, стига да ви водят към финала на важни за вас инициативи. В обедните часове натискът е най-голям, освобождават се творчески потенциали. И независимо какви трудности изпитвате на 6-7-и се постарайте да постигнете целите си, да привлечете нужните ви хора и да изгладите различията. 8-9-и ще са рискови и проблемни за родените около 5-15 октомври. Слънчевото затъмнение ще затъмни личната ви изява. На 10-11-и чакайте придобивки, бъдете активни и търсещи. На 12-и подновете връзки, преподпишете договори.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Силен и успешен ден, в който държите тоягата на принудата и диктувате правилата на играта. Луна, Марс и Сатурн са в перфектен аспект към Слънцето на родените около 1-5 ноември. Каквато и преграда да срещнете, ще я преодолеете без проблем с активност и разпоредителни действия. Не се отказвайте от намеренията си, независимо кой и как ви пречи, провокира или игнорира. 6-7-и са успешни, пробивни и благоприятни за всяко начинание дни. Слънчевото затъмнение на 8-и ще промени доста съдби, не взимайте прибързани решения. На 9-и слушайте интуицията, подновете дейности и връзки. На 10-и очаквайте атаки по всички флангове на личната ви амбиция. На 11-и водете само двустранни разговори. 12-и е ден за преговори, организирайте съвместни инициативи.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес ще срещате агресивна и подмолна опозиция. Конкуренцията се обединява и се опитва да ви извади от играта. И у дома няма да получите разбиране и съдействие, а някои отношения са пред скъсване. Замълчете, не предизвиквайте спорове и не участвайте в чуждите игри. В момента е важно да запазите неутралитет, за да може в следващите дни да направите верния избор на посока и цел. 6-7-и са тежки и рискови дни. Луна, Марс и Сатурн са в конфликт със Слънцето на родените около 1-10-и декември. На 8-и нищо важно да не се започва. Предстои слънчево затъмнение, което е знак за генерални промени в световен план. На 9-и се съобразете с вътрешното си усещане. На 10-и хватката се затяга, предстоят законови промени. На 11-и чакайте придобивки, а на 12-и силна опозиция.
Козирог 22 декември – 20 януари
Днес може да постигнете целите си въпреки съпротивата отстрани и пречките по пътя. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, овладявате и намесата на конкуренцията. Искайте повече и ще ви се даде достатъчно. Някъде може да се поставят ултиматуми и да се действа силово, ако срещнете съпротива или неразбиране за нуждите на момента. Ден за среща със съмишленици и симпатизанти. 6-7-и са за вас активни и творчески дни. Действайте изпреварващо и поставете условията си. На 8-9-и енергията ви е на кота нула, нищо съществено да не се предприема, прочистете се от отровите. На 10-11-и получавате дължимото, идват придобивки. 11-и е ден за солови акции, стойте далеч от съвместните прояви. 12-и ви отдалечава от нещо на пръв поглед важно, за да ви свърже с нужното.
Водолей 21 януари – 18 февруари
Денят е белязан с много амбиция, устрем и натиск. Намирате подходящите хора, с които заедно да стигнете до желаната цел. Символ е реката, която набира сили от много извори и потоци и пълноводна стига до морето. Сега е моментът да съберете и организирате екип за работата, която ви предстои. Доверете се на интуицията, не отхвърляйте тези, които почукат на вратата ви. На 6-7-и завладявате нови позиции и спечелвате нови сърца за личната си кауза. 8-и е тежък, рисков и неблагоприятен за каквато и да било инициатива. На 9-и подновете стара дейност или връзка. На 10-11-и ще работите за чужди интереси, намалете темпото. 12-и е успешен и печеливш, срещате подходящите хора, обединявате сили и интереси и може да работите, печелите и живеете съвместно.
Риби 19 февруари – 20 март
Денят е зареден с агресия и конфликтност. Действа се силово, някой ви притиска, но и вие не успявате да сдържите амбицията, пробивате си път независимо всичко и всички. Каквато и преграда да се появи, няма да се спрете и изтърпите, ще я подкопаете или заобиколите и пак ще се устремите към важната за вас цел. За родените около изгрева предстоят тежки раздели с близки и партньори. На 6-и Луната е в Риби в опасна връзка с Марс и Сатурн. На 7-и ще ви действа вдъхновеният съвпад на Луна, Нептун и Венера, чакайте посещение на личната си муза, а и любовта няма да ви остави самотни. 8-и е рисков, ограничете контактите. На 9-и подновете фирмена дейност и делова връзка. 10-11-и носят печалби, ако се използват нови техники и нововъведения. 12-и идва с раздори и раздели./телеграф

Публикувана на
06 Април 2024 година