Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кой ще е най-щастливият ви ден през новата седмица

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 8 до 14 април 2024.
Овен - 8 април, понеделник
Овни, в началото на работната седмица ще получите предложение за една дълго мечтана екскурзия. Не отказвайте, защото в последно време се бяхте затрупали с много работа и сега имате нужда от малко релакс.
Телец - 14 април, неделя
Възраждане на чувства. В сърцето ви беше толкова самотно, че не можехте да се зарадвате на нищо. Неделята ще ви покаже един много важен за вас човек в нова светлина и вие отново ще се носите на крилете на любовта.
Близнаци - 10 април, сряда
Много прекрасна сряда ви чака. Едно обаждане от стар приятел ще промени плановете ви. Работа винаги ще има, сега е време да си доставите необходимото удоволствие.
Рак - 13 април, събота
Раци, в почивния ден ще получите радостна новина, която е свързана със сложна ситуация на работното място. Всичко, което ви тревожеше, ще остане в миналото. Сега навлизате в много силен период както в личен, така и в работен план.
Лъв - 9 април, вторник
Необвързаните представители на зодия Лъв ще срещат партньор във вторник, който ще е готов да им даде целия свят. Обвързаните представители на знака ще минат в ново ниво на връзката си. Ще изгладите стари недоразумения.
Дева - 14 април, неделя
Тази неделя ще бъдете наистина щастливи, защото вашата половинка ви е приготвила невероятно романтична изненада, която ще ви остави без думи от радост. Оценете какъв човек имате до себе си.
Везни - 11 април, четвъртък
Пълен обрат в личния живот на Везните в четвъртък. Една стара любов ще се завърне в живота ви, за да ви докаже, че където има обич - има и прошка.
Скорпион - 12 април, петък
Краят на работната седмица носи едно ново предложение за работа, което си заслужава да обмислите. Не давайте категоричен отговор, докато не сте сигурни в плюсовете и минусите на това предизвикателство.
Стрелец - 9 април, вторник
Стрелци, във вторник ще бележите големи професионални успехи. Отличен ден за стартиране на нови проекти и бизнес. Сега е време сами да дадете тласък на мечтите си.
Козирог - 11 април, четвъртък
Днес ще бъдете в центъра на вниманието и ще получите много заслужени похвали от важни за вас хора. Приемете комплиментите и се радвайте, че те са оценили вашите таланти и възможности.
Водолей - 8 април, понеделник
Началото на седмица бележи огромни професионални успехи. Още в понеделник е много възможно да получите неочаквана сума пари.
Риби - 10 април, сряда
Звездите определено ще бъдат с вас на 10 април. Ще се радвате на невиждан късмет с всичко, с което се захванете. Възползвайте се максимално от този късметлийски ден, за да реализирате плановете си.

Публикувана на
08 Април 2024 година