Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 5180 пъти

Овен
Днес може да рестартирате стопирана в миналото фирмена дейност или да подновите преговори. Доверете се на усещанията си, в силна позиция са родените в третата декада. Препоръчват се пътувания и огледи на места и терени, на които в бъдеще може да се внедрите или да устроите живота и работата си. Не ползвайте услугите на посредници, вижте и преценете всичко сами.
Телец
Ден на устата, яжте само това, което ви се дояде, независимо какво е сготвила половинката. Не отивайте на среща с хора, които не понасяте или усещате, че са ви врагове. Ако не се доверите на усещанията си ще имате повече проблеми, ще загубите ценно време и пари. Откажете всичко, което ви и е неприятно, дори и с риск да обидите някого. Откривате къде са своите и къде чуждите.
Близнаци
Ден на интуитивни прозрения за полезното и вредното, за доброто и злото в живота ни. Тръгнете в посоката, която ви привлича, носи радост и ви вдъхновява. Всичко, за което имате едно приятно и възторжено чувство ще е полезно за вас, а от неприятното се дистанцирайте. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Разбирате къде са своите хора и си давате сметка кои са чуждите.
Рак
Днес интуицията ви работи на пълен капацитет, доверете и се. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете с тези хора, които са ви на сърце. Не тръгвайте на път, ако предстоящите срещи ви действат притеснително или нещо ви възпира. Ако съзнателно пренебрегнете усещанията си ще имате проблеми. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция за преговори и сделки.
Лъв
Днес усещанията и предчувствията ви водят на точното място. Доверете се на вътрешното си чувство и няма да сбъркате. Родените в третата декада са покровителствани в избора и може да намерят точното за тях място и подходящите за бъдещето им хора. До обед направете връзките, които ще ви обезпечат, ще ви бъдат от полза и подкрепа. До края на деня рисковете нарастват.
Дева
Днес властват подсъзнателните импулси, които ви сочат благоприятното или вредно за вас място и положение. Доверете се на вътрешното си усещане и не оставайте в места, където нещо ви притиска и тревожи. Идете там, където ви привлича едно благо и възторжено чувство. Хората с диагностичен талант са в силна позиция и може да направят точни прогнози. Днес храната се избира по каприз.
Везни
Родените в третата декада са в конфликтна позиция, но и на другите няма да им е лесно. Провалят се плановете ви за взаимна работа и стартиране на нова фирмена дейност. Развалят се споразумения, а това налага да се започне начисто и в някои партньорски връзки. Ако се доверите на интуицията ще направите по-малко грешки. Днес разумното не е част от програмата и избора ни.
Скорпион
Днес много хора са дезориентирани, но при вас интуицията работи на пълен капацитет и помага да вземете правилните решения. Не са ви нужни съвети и предписания, вие може да ги давате на другите и да повлияете на избора им. Вечерта отговорностите ви нарастват, ще се наложат и доста разходи в следващите два дни. Внимателно определете приоритетите и личните нужди.
Стрелец
Днес усещанията са на първо място, предчувствията са верни, а интуицията ще ви помогне да избегнете всеки рисков момент и да спечелите, когато другите губят. Едно пътуване ви води на точното място. Правете това, което ви носи радост и удовлетворение. Яжте само това, което ви се дояде, дори и с риск да обидите някого. Едно топло чувство ще ви посочва вярната посока.
Козирог
Рисков ден предимно за родените след 10-и януари. Винаги се доверявате на ума и знанията си, но в този ден е добре да се доверите на интуицията и да послушате вътрешния си глас. Препоръката е да тръгнете в посоката, която ви привлича, въпреки съветите на разумната преценка. Странични хора и фактори ще променят коренно ситуацията, така че до вечерта разумното ще се каже губещо и вредно.
Водолей
Днес се работи и действа по чувство. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете само с тези хора, към които имате привличане и усещане за нещо добро, приятно и зареждащо. Стойте далече от места, хора и действия, които ви настройват неприятно или предусещате конфликт. Добре е да се спазва диета. Вечерта не обсъждайте имотни дела, навлизате в рисков финансово период.
Риби
Днес е препоръчително да се вярва на интуицията и на вътрешното усещане. Ако се събудите с желание да тръгнете в някаква посока, направете го. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Но, ако изпитате неприятно и тежко чувство към нещо, не го правете, увеличите дистанциите и не посягайте към него. Рибешкото ви чувство и усещане днес е на висота.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Април 2024 година