Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пребиващият кучето си употребявал наркотици

Стоил Георгиев , който жестоко преби собствения си питбул в Кършияка, употребявал редовно наркотици. Носел се слух, че има отключено заболяване, вследствие на всекидневната употреба на забранени вещества. Вероятно това го подтиква да извършва подобни садистични действия.
Ученици от ФЕГ „Антоан дьо Сент – Екзюпери” сигнализираха органите на реда вчера сутринта. Те видели питбула, който минал покрай гимназията. Кучето изглеждало пребито и нарязано, със счупено краче. Момчетата станали свидетели как Стоил с ритници го вкарал в апартамента си.
Те подали веднага сигнал до 112 и по-късно, след идването на патрулните полицаи, насилникът е бил задържан. А кучето го лекуват в клиника.
Предполага се, че Стоил освен нанасяне на побой върху животното, е извършвал и полови актове с него неведнъж. Това не е тайна и за съседите му, които от страх не са подавали сигнали. Той бил изключително агресивен и посягал на деца от блока.
Георгиев е на около 30 години. Обитава сам апартамента в Кършияка, защото близките му живеят в чужбина. Жилището му приличал на депо за боклуци. трафикнюз

Публикувана на
11 Април 2024 година