Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Вдовица на бивш национал нарече Христо Стоичков „лъжец“

Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни футболисти, преминали през ЦСКА - Красимир Безински, атакува легендата на родния футбол - Христо Стоичков. Бези почина на 22 април 2019 година, губейки битката с рака.
"И така, да ви кажа, че Христо Стоичков го познавам, от времето, когато дойде в София, правила съм за него много. Не само аз, много хора правихме нещо за него, някои ходиха да дават "обяснения" в Пловдив след един мач", сподели Красимира Безинска.
"Той е велик футболист, в това няма съмнение, най-великият български футболист! Най-голямата ми болка е, че излъга. Излъга, че е лекувал мъжа ми в Испания! Никога не го е лекувал никъде! Те даже не се чуваха! Ок??? А сега ще го прочетат майка му и брат му... Защото аз си контактувам с тях", написа тя в профила си във Фейсбук И преди беше изказвала подобно мнение, тъй като благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев също си приписа заслуги, че е помагал за лечението на Краси Безински, но опроверга и този слух.
Първият, който коментира поста й, беше последният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев. Кокала написа: "Измамник, кюрд!", при което Безинска отвръща: "Айде, стига де, ние сме над нещата!".
А малко по-късно Красимира допълни във връзка с появата на Стоичков на "Българска армия", където продължава демонтажът на стадиона, а Камата се появи там и показа, че си взима чим за "Залата на славата на Христо Стоичков": "Ние го чакахме с багера, а той с каска дошъл, "да бере реликви". Утре и аз отивам, да "си набера" нещо за спомен. Ама, без каска, имам твърда македонска глава. Направо ме махайте, хич не ми се чудете".лупа

Публикувана на
11 Април 2024 година