Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Не се женете за тези зодии, ще е кошмар

Кой не знае приказки за принцове и принцеси, които са се оженили. Сватбата естествено е била пищна, с много гости, а младоженците се заклеват във вечна вярност и заживяват дълго и щастливо.
Да, но в реалния живот не се случва точно така.
Много хора се променят, след като си кажат заветното "Да" с половинката, а истинските и лоши техни черти излизат наяве и буквално шамаросват любимите им хора. Тогава е естествено да си зададете въпроса "Къде спах, не видях ли тези неща в началото?".
В следващите редове ще ви разкрием за кои три зодиакални знака е редно да си имате едно наум, защото може да се разочаровате, ако сте решили завинаги да свържете живота си с тях.
Те се променят след брака, стават истински кошмар за живеене под един покрив и нищо чудно да получавате повече негативни емоции от тях, отколкото радост, помощ и подкрепа.
Ето кои са те.
Овен
Овните са много харизматични, имат чудесно чувство за хумор, високи цели и изслушват винаги събеседниците си. Способни са на всички, за да спечелят доверието на половинката си. След сватбата обаче поведението им тотално се променя.
Те постоянно са недоволни от нещо или пък им е скучно, а често случаи и депресирано. На тях им е най-добре да си стоят вкъщи и по възможност сами, отколкото да приключенстват или пътуват с любимия човек.
Те постоянно ще са или ядосани или наранени и ще са истинска бомба със закъснител.
Везни
В началото на една връзка Везните се държат чудесно. Те са мили и готови на какво ли не за щастието на любимия човек.
Щом обаче си кажете заветното "Да", то те рязко се променят - ще станат мързеливи и нацупени. Започват да се фокусират върху себе си, а половинките им просто остават на заден план.
Готови са да правят скандал за всичко и правят винаги обратното, сякаш напук, само и само да ядосат половинката си.
Скорпион
Скорпионите в началото са страстни и са готови на всичко, за да спечелят любовта на обекта на своите желания. След сватбата обаче те се отпускат и променят. Пригответе се да ги видите в тотално различна светлина, от тази, която сте очаквали.
От грижовни мъже те се превръщат в ревнивци, които непрекъснато си врат носа във всичко. Забравете за всякакво лично пространство, освен ако не сте готови на свада.
Скорпионите стават големи егоисти и мислят главно за себе си, без значение дали първоначално са били готови да ви дадат и якето от гърба си, само за да сте щастливи. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
11 Април 2024 година