Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Емилия съсипана от раздялата с Башур

До вчера фолк звездата Емилия не спираше да афишира любовта си със сирийския бизнесмен Жорж Башур, напук на крилатата фраза, че щастието обича тишината. Мълчанието й по темата напоследък обаче е притеснително, а горещата клюка категорично ги разделя и дори развежда.
Двамата не живеят заедно от няколко месеца и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеря Жоржина и другите си две деца от Коко Динев, твърдят приближени до семейството.
Причината за разлъката според някои не е трети човек, нито изневяра, но пък се появиха и слухове, че в живота на Башур има нова жена. Тя е далеч от фолка и по професия е брокер на недвижими имоти. Строителният предприемач кръшнал на певицата с нея, а тя го пипнала на местопрестъплението, гласи още клюката, пише „Галерия“.
Бизнесменът бил наел луксозен апартамент, където да се отдава на горещите страсти с новата си жена и именно там Еми го хванала и разбрала за двойната му игра. Въпреки слабите си ангели, Жорж се оказал отговорен родител. Той често посещавал малката си дъщеричка Жоржина, плод от брака му с певицата. Правел всичко възможно да са задоволени материално, а и се отнасял добре и с другите деца на жена си, които са от предишната й връзка.
Разводът между тях обаче все още не е налице, затова и Емилия продължава да се представя като Башур. Прави впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи и от певицата няма и следа. Едно от последните послания на Емилия към любимия й че от преди повече от половин година.хотарена

Публикувана на
11 Април 2024 година