Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Кой определи принц Хари за „резервен“

Британският принц Хари разкри кой го е определил за резервен, от което произлезе и името на мемоарите му “Spare”. В наскоро възстановен откъс от книгата, издадена през януари миналата година, той разкри как е станал известен с този доста груб псевдоним. Това е не кой да е, а собствения му баща крал Чарлз, съобщава The Mirror.
Това се случило, когато принцеса Даяна родила херцога на Съсекс, след което Чарлз възкликнал: „Прекрасно! Сега имам наследник и резервен вариант – работата ми е свършена”.
Междувременно стана ясно, че Хари е на мисия да поправи отношенията със семейството си, докато е в Обединеното кралство. Източник, близък до монархията, съобщи пред Mirror: „Първият приоритет на Хари, когато идва в Англия, е да види болния си баща”.
„Хари знае, че ще бъде неудобно, но е време да остави гордостта и различията настрана. Той идва за благотворителната си дейност, която е толкова важна за него, така че ще съгласува графика си по съответния начин, но да види баща си е приоритет", добавя източникът. /телеграф

Публикувана на
12 Април 2024 година