Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Цър Пър нямала ромска жилка

Виктория Асенова е осиновена. Този слух пълзи в интернет пространството, след като близки до фамилията на спортната мениджърката разкриха любопитни подробности за произхода й.
Според информация на анонимни източници, цитирани от сайта Intrigi.bg, Цър-пър всъщност е осиновена. Родителите, които са я отгледали, в действителност не са роми и имат бяла кожа.
„Чистокръвна българка съм! На 100 процента мога да кажа, че аз, роднините ми, майка ми и баща ми не сме роми, нямаме ромска жилка. Не смятам, че хората трябва да се определяме на етническа основа!“
Така Виктория коментира думите на отпадналата вчера участничка Теа, която неколкократно заяви, че Вики е циганка.
„Циганко! Имаш сини венци, кожата ти е тъмна, абсолютно цигане си“, нареждаше актрисата, малко преди да бъде изгонена от Ергена Алек Младенов заради расистките обиди.
„Ползвам повече бронзант, ходя на солариум и почернявам по-бързо“ - така в лично обръщение в социалната мрежа Цър-пър, както я наричат всички, неколкократно оправда цвета на кожата си.
Теа обаче далеч не е единствената забелязала сходните черти на Виктория със събратята ни. Зрителите на „Ергенът“ също изразиха съмнение за произхода й. /хотарена

Публикувана на
12 Април 2024 година