Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 11020 пъти

Овен
Днес Луната от Рак е в конфликт с Венера и Меркурий от Овен. Емоциите пречат на разумната преценка. Може да се кажат непремерени думи и да се стигне до прояви на ревност и тормозещи чувства. Бъдете много внимателни, с пълна сила действа вербалната магия. Каквото кажете ще се реализира на практика. Тежките думи ще тежат като олово и може да ви разделят от любимите хора.
Телец
Бъдете внимателни, всичко, което си пожелаете в този ден ще се сбъдне и дано после не се чудите как да се отървете от него или от нея. Прекалената приказливост е вредна, за всичко споделено ще съжалявате. Особено опасно е в този ден да се лъже, казаното на глас има вероятност да стане истина. Действа вербалната магия, добре е да замълчим вместо да кажем нещо излишно.
Близнаци
Един от дните, в които се сбъдват желания и благопожелания. Важно е да не вредите на никого с думи и дела. Не споделяйте това, което някой е споделил с вас. Създават се интриги, после нещата трудно ще се оправят. Всяка информация носи нещо ценно, стига да не се използва като оръжие на чужди или срещу чужди интереси. Днес думите тежат като камък и дано са казани на място.
Рак
Луната от Рак е в конфликт с Венера и Меркурий от Овен, но в перфектен аспект с Марс и Сатурн от Риби. Конкуренцията ще е на висота, но шансовете ще са на ваша страна. Постарайте се повече, увеличете натиска в посоката, която ви е важна и може да донесе успехи и ползи в бъдеще. Родителите ще помагат, но и условия ще поставят. Любовта ще бъде непримирима в исканията си.
Лъв
Днес генерирате нови творчески идеи, а за хората на изкуството денят носи обезпечаващи и полезни за бъдещето връзки. Запазете в тайна
информацията получена до утре на обед, бъдете лоялни, не действайте прибързано. Конкуренцията се активизира, следи ходовете ви и опитва да се намеси в избора ви. Навлизаме в деня на петела, не афиширайте и коментирайте личните си връзки.
Дева
Днес на всички нива ще се създават интриги, ще се действа задкулисно, ще се изпращат лъжливи новини и провокиращи съобщения. За вас ще действа пръстът на съдбата, ще пожънете това, което сте посели, за което сте се погрижили или сте неглижирали. Отделете време за нуждите на дома, не споделяйте със странични хора проблемите си с близките и децата. Пазете свои и чужди тайни.
Везни
Днес и утре Луната от Рак е в рисков аспект с Венера, Меркурий и с вашето Слънце. Някой използва работата си, като прикритие на странични връзки. Трудно намирате общ език по неотложните семейни дела. Едно пътуване временно ще приглуши проблемите, но няма да ги реши. Неблагоприятно за обвързване, но някой ще го направи притиснат от обстоятелствата. Не издавайте свои и чужди тайни.
Скорпион
Днес и утре Луната от Рак е в перфектен аспект с планетите в Риби и с вашето рождено Слънце. Каквото и да се случи или предприеме ще стабилизира позицията ви в живота, бизнеса и у дома. Възползвайте се от чуждите грешки. Оставете другите да ви споделят, да се изказват, независимо дали са подготвени или не. Може да получите тайни информации и това да помогне на личния ви избор.
Стрелец
Навлизаме в деня на петела, не си позволявайте да „изпеете” пред потенциални конкуренти свои и чужди тайни. Да не се ядат яйца, да не се убиват птици и мечти. Но днес може да се приготвите за полет на личната си фантазия. Посетете места, в които може да се презаредите и с които свързвате нещо силно и важно за вас от миналото. В момента променяте гледната си точка.
Козирог
Днес и утре Луната от Рак и планетите в Овен са в конфликт с вашето рождено Слънце. Различни ангажименти ще ви теглят в различни посоки, а така може да пропуснете нещо важно. Не отсъствайте от дома, контролирайте положението и поведението на децата, половинката ви трудно ще се справи сама. Това, което излезе от контрол ще активизира и други проблеми и ще изисква повече разходи.
Водолей
Днес печелят тези, които могат да работят със словото и да убеждават другите да ги следват. Може да получите важни информации, които използвани навреме и на място ще ви помогнат да постигнете желаното и да привлечете съмишленици и съюзници. Не лъжете, днес лъжите може да станат истини и да донесат неприятни рикошети в бъдеще. Започвайте само краткотрайни проекти.
Риби
Обстановката коренно се променя и до утре може да получите това, което вчера ви е било отказвано. В ръцете си държите важни козове, не ги прахосвайте напразно. Още със ставането сутринта си пожелайте нещо и може да го имате. Получавате и информация помагаща да намерите правилното решение и да стопите дистанциите. Не отивайте в крайности, днес печели дипломатичният подход.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Април 2024 година