Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Турският плейбой

Хитовата турска поредица „Езел“ прикова вниманието на милиони зрители по целия свят. Главният актьор, изиграл Езел, Кенан Имирзалъолу (49), впечатли с излъчването си женската публика. Той е известен като една от най-големите актьорски звезди в Турция, а днес е съпруг и горд баща на две дъщери.
Като типичен плейбой, Кенан има много връзки зад гърба си, но се жени за 13 години по-младата си съпруга Синем Кобал през 2016 г., а четири години по-късно им се ражда първата дъщеря. През 2022 г. се ражда и второто момиче Лейла.
„От този ден съм изключително щастлив. Родителството просто не може да се опише с думи. Няма изречения, които да го опишат, просто трябва да го изпитате. Откакто се роди Лейла, за нас започна нов живот. Струва ми се, че съм в началото на едно ново, красиво пътуване“ – каза Кенан пред турските медии.
Известната актьорска двойка се влюби през 2015 г., когато бяха заедно на снимачната площадка на сериала „Малки тайни“. В този момент Синем Кобалт имаше връзка с футболист, но той остана на заден план, когато Езел я спечели.
Преди няколко месеца Кенан и Синем се появиха на церемония по награждаване на списание в Турция, а Имирзалъолу за пореден път беше признат за „Мъж на годината“. Ето какво каза тогава той за правата на жените пред журналисти.
„Винаги трябва да се отнасяме към жените с уважение, доброта и грижа. Както знаете, женен съм за много елегантна дама. Израснах в обятията на много силна и сърцата жена. Затова съм особено чувствителен. Не става дума да си мъж, а да си джентълмен.“
Преди да се насочи към актьорството Кенан има успешна кариера на модел. Той печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ през 1997 г., а след това става носител на титлата за най-добър модел в света. Той е първият турчин с такова признание.
Кенан Имирзалъолу е роден на 18 юни 1974 година в малкото турско градче Бала, Вилает Анкара. Завършва средно образование и е приет в Технически университет „Йълдъз“ в Истанбул, профил математика. Насърчаван дълго време от своите състуденти, участва в конкурс за красота, и така започва кариерата му на модния подиум, а неговия чар и харизма по-късно му отварят вратите към киното и телевизията.труд

Публикувана на
15 Април 2024 година