Новина от категория България
Архив на публикациите

Звезда от филма „007 Координати: Скайфол“ следи Атанас Месечков

"Когато професионалисти от световна сцена се изкажат за творчеството ти, и то по този позитивен начин, тогава разбираш, че целия този труд си заслужава", коментира талантливият танцьор Атанас Месечков, който се състезава в "Денсинг старс", пред "България Днес".
Преди броени дни танцьорът, познат на всички от различни телевизионни участия, получи сериозно признание в интернет.
Първокласна холивудска звезда следи под лупа работата на Наско в предаването и го засипва с комплименти. Елиа Ло Тауро, който блести във филма за Бонд "007 Координати: Скайфол" и обира аплодисментите в лондонския Уест Енд, обсъжда екзалтирано всяко изпълнение на партньора на д-р Неделя Щонова.
"Невероятно! Зашеметяващо!", коментира италианецът в социалните мрежи, впечатлен от сложната хореография в "Денсинг старс".
"Думите на професионалист като вас са огромно признание за мен", отвърна поласкан Наско, който знае, че Елиа се изявява на най-известните сцени.
"Няма как да не познавам един от солистите на мюзикъла по филма "Мулен Руж", който се поставя в един от най-големите театри в Лондон пред 10 000 души", споделя още Месечков пред "България Днес". Ло Тауро е играл и в мюзикъла "Цар лъв" на Тим Райс и Елтън Джон в Лицейския театър в Лондон.
Танцьорът продължава битката си за победа в "Денсинг старс"
Наско партнира на невролога д-р Неделя Щонова, която е абсолютен фаворит на публиката и редовен лидер по зрителски гласове. Както и да я оцени журито, зрителският вот винаги я е изстрелвал до първото място за вечерта.
"Няма как да не съм доволен. Тя е невероятна и ме изненада много с умението да бъде толкова устойчива пред сложното танцово съдържание, което аз поставям. За мен тя е шлифованият диамант на този формат. Един невероятен човек, готов да се отдаде с пълната си емоция и трудолюбивост в създаването на изящно изкуство", коментира Месечков за партньорката си.българияднес

Публикувана на
15 Април 2024 година