Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

ПП водачите на Римския стадион

Съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев, заедно с бившия премиер акад. Николай Денков и пловдивския депутат Никола Минчев се срещнаха вчера със свои симпатизанти на Римския стадион. Те обявиха, , че са решили да разговарят с хората, въпреки че предизборната кампания не е започнала.
От ПП заявиха, че ще си признаят и грешките, които са допуснали. "Една от тях е, че искрено повярвахме, че нашите партньори от ГЕРБ са готови да направим заедно необходимите реформи в обществото. Останахме разочаровани от техните действия".каза т. нар. Просто Киро.
„Този парламент, който идва, така както аз виждам, е че подкрепата, която можем да получим от страна на ГЕРБ, е изчерпана!“ посочи пък т.нар Кокорчо. По думите му причината е, че ГЕРБ са ги подкрепяли докато реформите са били на хартия.
"Борисов избра Пеевски, затова отиваме на избори, защото те искат да си живеят там, където са живели преди 10-15 години", каза акад. Денков.
Асен Василев призна, че не вижда как ще бъде сформирана коалиция с ГЕРБ след вота. Той допълни, че няма да коментира решението на „Зелено движение“ да не се яви заедно с ПП-ДБ на изборите, като подчерта, че това е въпрос към новото ръководство на движението.
От ПП подчертаха, че не се притесняват от скандала с митниците и контрабандата, пудела и пачките. "Ако наистина има контрабанда, някой е вдигнал бариерата на границата, някой шеф на смяна и на граничен пункт си е затворил очите. ДАНС или са направили контролно производство и всичко това са го следили в реално време, или не са разбрали, или някой в ДАНС също си е затварял очите", каза доскорошният финансов министър.Докато Асен Василев говореше, от публиката започнаха да се чуват викове: "Стига сте лъгали, Кокорчо."

Публикувана на
16 Април 2024 година