Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Журито прецака Зомбори, тв зрителите обаче пак го обявиха за най-добър

Съквартирантът на Владимир Зомбори от студентските години Иво Аръков успя да го победи във вчерашното издание на „Като две капки вода". Победителка стана бременната Християна Луизу в образа на Софи Маринова с ромския хит "Едерлези".
Екатерина ГЕОРГИЕВА

Аръков се премени в дрехите на мъж, който се прави на възрастна жена, като комедийния изпълнител с артистичен псевдоним Верка Сердючка.
Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп смятаната за голяма певица Дара. Пловдивчанинът на бюст до докара по-примамливо от оригинала, а краката му бяха по-секси от тези на синоптичката Трифоново. Той не можа да изравни рекорда на Ненчо Балабанов, от третия сезон на „Като две капки вода", с поредни победи. Журито и менторите обаче му дадоха по-малко точки и така го прецакаха. Тв зрителите обаче отново заложиха на него и за пореден път му дадоха най-висока оценка.
Фоворитът на публиката е поканен за водещ на емблематичния фестивал - "Празник на яйцето", който се провежда всяка година в Павликени. Празникът ще генерална репетиция за Зомбори преди големия финал в "Капките". Фестивалът е планиран за 11 май, а 2 дни по-късно е заключителният концерт на имитаторското шоу.

Публикувана на
16 Април 2024 година