Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 6780 пъти

Овен
Днес всичко може да уредите лесно и с подкрепата на близки и съмишленици. Сега е време да стопите ледовете, да се обадите първи на тези, с които сте се дистанцирали и имате въпроси за разрешаване. Ден на феникса, възкръсват и старите чувства от пепелта на забравата и отчуждението. Днес и утре ще получавате подкрепа на всички нива в живота, работата и любовта.
Телец
Ден за освобождение от греховете, признайте си грешките. Връзките се затоплят след едно навременно признание. С напредването на деня, някаква сянка се промъква в отношенията. Луната навлиза в конфликтния ви Лъв, с когото винаги се конкурирате. Вероятни са удари в гръб от страна на хора, с които имате неуредени сметки или делите един и същ терен и позиция в работата и в живота.
Близнаци
Концентрирайте до обед усилията си за постигане на важните за бъдещето ви цели. Ще получавате съдействие, ще ви правят услуги и ще извлечете ползи от всеки разговор и делова среща. Следобед се настройте на самозащита, срещу привидно изгодните предложения. Не приемайте чуждите условия и не споделяйте намеренията си. Не насрочвайте срещи, увеличете дистанциите.
Рак
Ден на феникса, не пропускайте шансовете да подновите стопирани в миналото контакти. Обадете се на любими и близки хора на бивши работодатели и партньори и опитайте да стопите ледовете на всички нива. Ще ви е от полза всичко, което може да си върнете от миналото и което е било за вас спасителен бряг в кризата. Преговаряйте с роднини. Днес се включват в действие фините енергии.
Лъв
Денят е добър за командировки, пътуване и гостуване. Презаредете батериите, посетете близки и приятели и подновете съвместни инициативи. Може да се намери и направи лекарство за тежка болест. Спазвайте диета, а следобед е време да се ограничат и някои вредни връзки. Търсете нов подход и нова лечебна програма за отношенията и болежките си, преговаряйте по имотните дела.
Дева
До обед уредете важните дела и срещи, подновете контакти, привлечете стари съюзници и симпатизанти и възобновете стопирана в миналото дейност. Следобед очаквайте намеси, подмолни действия от страна на конкуренцията и неприятни вести, на които бързо трябва да реагирате. До утре на обед разрешете проблема, бъдете скромни и не искайте много от другите. Контролирайте емоциите.
Везни
До обед с всеки може да се разберете, а следобед тенденцията е към конфликти, тайни споразумения и лъжи право в очите. Разпределете правилно срещи и разговори, за тази вечер не насрочвайте първа среща и не отивайте към нови запознанства. В момента преминаваме от една илюзия в друга с ясното съзнание, че не е правилно, но с желанието нещо да се промени.
Скорпион
Луната навлиза в конфликтния ви Лъв, налагат се тежки срещи и преговори с лъвовете в живота ви с тези, от които сте си позволили да зависите или ситуацията ги е наложила като репери и жалони, с които трябва да се съобразявате, за да спечелите слалома в битката за по-добра позиция в общата житейска надпревара за пари, постове и любов. Ден на компромиси, жертвате едно, за да имате друго.
Стрелец
Активизирайте се максимално, до обед може да стопите дистанциите и да подновите изгубени във времето връзки. Залива ви едно приятно чувство след проведените разговори, някои проблеми се изчистват, отдъхвате си след добре свършената работа. Следобед се очертават битки на интереси, но както и да се завъртят нещата ще успеете да си върнете позициите в следващите дни.
Козирог
Днес в организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво. Започва процес на лична и професионална трансформация. До обед ще намерите подход към всяко сърце, ще привлечете стари и верни партньори и приятели, с които да подновете стопирана дейност. В момента започва обединение на сили, ресурси и интереси. Направете го с тези, чиито възможности познавате добре.
Водолей
Днес Луната от Лъв е в опозиция на Плутон от Водолей. Родените в първата декада ще трябва да отстояват амбиции и позиции пред шефове и пред колектива, с който работят. Ще имате повод да почерпите, но нищо няма да ви се даде даром и без усилия от ваша страна. Ще се наложи на места да действате силово, да изисквате и притискате тези, които се опитват да ви притиснат и подчинят.
Риби
Подновете договори и връзки, обадете се на роднините и задвижете имотните въпроси. В организма ни действат енергии на фино ниво, които помагат да се преоткрием и сближим, да стопим дистанциите и изгладим споровете. Следобед трети лица ще се намесят и може да объркат нещата. Нищо важно да не се започва до утре на обед. В живота ви се промъква нещо тайно и опасно.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Април 2024 година