Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мъж се жени за една от сиамски близначки, спи и с двете

Феноменалните сиамски близначки Аби и Британи Хензел изоставят преподаването в училище и стават еромоделки. 34-годишните дами са широко известни заради невероятния си живот. Сраснати от горе до долу, те разполагат с два мозъка и две идентичности, но с едно тяло.
Всяка от близначките контролира по половината от торса, по една ръка и един крак. Родените с такава диагноза обикновено умират в съвсем ранна възраст, но госпожиците Хензел (Аби вече е госпожа) от Орегон порастват и са относително здрави. Те постигат непостижимото - пълен синхрон на мозъците, за да контролират движенията. Карат кола, завършват университет и стават учителки по математика. Аби даже се омъжва. Детайлът е, че младоженецът си има и жена, и балдъза в едно. Освен със съпругата си Аби щастливецът Джош спи и с балдъзето Британи, защото двете имат една полова система. Аби е влюбена в мъжа си, Британи - не е, но се жертва заради сестра си. Интересно ще стане, ако жените с общо тяло забременеят - коя ли ще е майката?!
Сега сиамските близначки от Орегон са заети с други задачи. Те възнамеряват да се предлагат козметични процедури, масажи и миглотерапия. Затова ходят на курс за мигларки. Причината е, че на сегашната работа ги "дискриминират" - формално е наета само Аби. Двете жени се опълчват и са категорични, че ще отворят собствен бизнес. Мигларството предполага инфлуенсърство и парадиране в социалните мрежи. Аби и Британи не остават по-назад. Те пускат снимки от плажа във Флорида по бикини.
"Това е доказателство, че и с малформациите си можем да бъдем красиви и сексапилни" - казват те. След като завършат школата за мигларки, те ще радват феновете си още много клипове.българияднес

Публикувана на
16 Април 2024 година