Новина от категория България
Архив на публикациите

Млад футболист голямата любов на най-красивата гимнастичка

Млад футболист е голямата любов на най-красивата гимнастичка Маргарита Василева.Грацията от националния ансамбъл бе обявена за Кралица на Световната купа в София пред пълната до краен предел „Арена София“. Сред зрителите в залата бе и гаджето на Маргарита - 21-годишният футболист Марио Николов.
Двамата имат сериозна връзка и редовно се обясняват в любов един на друг. „Ти си единственият“, казва гимнастичката за футболиста, който е юноша на ЦСКА. Той е играл и за „Бистришките тигри“ от „Витоша“, където голямата звезда е бившият премиер Бойко Борисов, който се пуска в мачовете на ветераните. В момента Марио няма отбор и най-вероятно няма да се превърне в новия Христо Стоичков, а по-скоро ще намери ново поприще.
Двамата с Маргарита използват всеки свободен момент, за да бъдат заедно. През лятото те разпускат основно по гръцкото море, обикаляйки красивите плажове и острови. В останалото време грацията предимно тренира, но все пак намира време и за любимия си.
Любовта "между футболист и гимйастичка не е нещо ново в българския пример. Най-известният пример е бившият президент на БфС Борислав Михайлов, който от дълги години е заедно със Златното момиче от 90-те години Мария Петрова. Маргарита остана приятно изненадана от избирането си за Кралица на Световната купа в София.
„Честно казано, не очаквах тази награда, но съм много щастлива и благодарна“, каза тя след церемонията.хотарена

Публикувана на
16 Април 2024 година