Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Бангьоз“ ли е Цър Пър!?

Хората можем да бъдем наистина жестоки и то още от деца. Доказателство за това са и Милена Соколова, и Виктория Асенова от "Ергенът". На първата са се присмивали и са смазали самочувствието още в началното училище, а на втората цялата мрежа се скъса да прави мемета и да се подиграва.
Като цяло, снимките на Виктория, наречена Цър Пър, са основно с два акцента - или ще наблягат на повехналата й кожа, осеяна с петна от пъпки, или ще дебнат, за да уловят онзи момент, в който едното й око е отворено, а другото не.
Асенова изглежда странно, а мнозина я наричаха "бангьоз" и още ред неприятни неща. Ето че тя най-накрая проговори, но дали каза истината?!...
Според запознати, проблемът на Викито е така наречен "мързелив клепач", който е явно по-отпуснат, мускулите му не работят толкова добре, колкото на другия и следователно очите реагират различно във времевия период.
По думите на Асенова обаче това не е така, ами тя просто обичала да "намига", да си затваря едното око, когато се шегува или се вълнува от нещо. "Нямам други ядове, това си ми е навик", казва Цър Пър, но потребителите не й вярват.клюкибг

Публикувана на
16 Април 2024 година