Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Изнервена съм!“

“Вече нямам търпение всичко да приключи, изнервена съм. Надявам се за справедливост”. Това бяха единствените думи на Дебора преди да влезе в съдебната зала. Тя не пожела да коментира нищо друго преди започване на заседанието.
Днес в Районен съд -Пловдив бе докаран с белезници Георги Георгиев - обвинен в това, че е обезобразил 18- годишното момиче с макетен нож. Делото се гледа в Пловдив, след като всички съдии от Стара Загора си направиха отвод. Двама прокурори от Районна прокуратура Стара Загора са в Пловдив за процеса.
Съдебното следствие срещу младия мъж вероятно ще протече по общия ред, като ще бъдат изслушани множество свидетели и вещи лица.
В първото заседание Дебора Михайлова бе поискала 200 000 лева от Георги Георгиев за причинените ѝ имуществени и неимуществени вреди. Желанието ѝ обаче не беше уважено от магистратите, за да не се затрудни производството. Това е третият опит за даване ход на делото, но дали то ще стартира , все още не е ясно. Към момента се гледа заседанието.
Припомняме, че Георгиев е привлечен като обвиняем за три престъпления – за причинена с особена жестокост и по особено мъчителен начин за 18-годишната пострадала Дебора, многостепенна средна телесна повреда, за принуда и за закани с убийство.трафикнюз

Публикувана на
17 Април 2024 година