Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Една от кандидат-булките лъсна дибидюс

Този сезон на "Ергенът" започна с масовото възмущение на зрителите и продължава в същия дух, че и отгоре... Разбира се, антипатията на болшинството потребители в мрежите не е към Алек Младенов, макар някои да го наричат лигльо, недорасляк и прочие...
Хората плюят основно участничките и най-вече екипа на предаването за нелепия подбор на моми, болшинството от които са доста под средното ниво на интелигентност, а за обноски и етикет не са и чували.
Една от тези моми обаче, така разбуни духовете, че ще се говори дълго за нея, въпреки че вече не е в имението. Става дума за бъбривата и не особено умна Теа или Теа Де Анджелис, както сама се представя. Танцьорката се опита да подлуди Алек с единственото си оръжие - изкусителните танци, но не й се получи.
Тя излетя от формата заради етническа обида към Виктория Асенова, която не спираше да нарича Цър Пър, а после я определи и за циганка. Е, изгонената Теа не изглеждаше особено тъжна при раздялата си с ергена, а и сме сигурни, че няма да й липсват мераклии, било то и само за палуване в леглото.
Появи се скандален кадър, на който Тейчето е буквално дибидюс, в прегръдките на знойна мулатка. Какво са правили двете и какви ги върши тя по принцип, оставяме на нея и... на вашето въображение.Crimesbg.com

Публикувана на
17 Април 2024 година