Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Цяло село брани убиец

57-годишният Тошо Кръстев, който уби приятелят на майка си в Стряма, призна пред съда вината си и поиска съдебният процес да мине по-бързо. В хода на заседанието неговият защитник представи подписка, с която жители на Стряма подкрепят Тошо Кръстев и заявяват пред съда, че има една много добра характеристична оценка и няма лоши прояви.
Обвиняемият се изправи вчера пред Окръжен съд Пловдив с обвинение за умишлено убийство. Ход на разпоредителното заседание бе даден, а защитата адвокат Хранникова, поиска от съда, делото да премине по съкратената процедура. Кръстев пожела да се ползват разпитите на свидетелите от досъдебното производство, като в съда бъдат призовани за разпит само вещите лица. Адвокатката на обвиняемия поиска именно техния разпит, защото има въпроси, касаещи това дали обвиняемият е бил в афект по-време на извършване на престъплението.
Убийството стана август месец миналата година в село Стряма . За престъплението бе задържан 43-годишният Тошо Кръстев, който наръгал любовника на майка си след скандал, провокиран от по-възразстния. Днес в съдебната зала стана ясно, че двамата мъже са били с 3,19 промила алкохол, докато са се карали.трафикнюз

Публикувана на
18 Април 2024 година