Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Грахич за Слави: Боже, благодаря ти, че ме отърва от тази помия!

Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич, скочи побесняла срещу него, при това публично. Босненката реагира под вчерашен пост на Дългия в мрежата, без да й пука кой какво ще каже.
Слави укори Иран за нападението срещу Израел и написа, че с радикалния ислям не можеш да се бориш, нито да го проумееш. За него той е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи.
Знаем, че гаджето на Грахич е от ромски произход и може би това е една от причините за гнева й, ако изповядва исляма. Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война.
Грахич го посъветва да си трае и да си пее тъпите песнички, да се прави на големия патриот, но всъщност според нея той е расист. Стигна се дотам, че да му каже - ай сиктир и да благодари на Бог, че се е отървала от тази помия.
Сигурни сме, че шоуменът вече е запознат с думите й, както и хората от екипа му, срещу които Грахич също възропта, с изключение на няколко души. Може би един от тях е Годжи, с когото бяха близки приятели.
Накрая тя дори обвини Слави, че не той пише постовете си, а сценаристите му, защото него и за това не го бива.
Crimesbg.com

Публикувана на
18 Април 2024 година