Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кокорчо като министър прави гит-гел в чужбина с жената на Даниел Лорер

Ще покажем командировките в чужбина на министрите на Денков. Тази информация бе скрита за обикновените български граждани, но… до днес. Ще публикуваме поредица, в която ще разберете на базата на документи, къде са обикаляли министрите.
Започваме с финансовия министър Асен Василев, който би трябвало да следи за всяка стотинка. Оказва се, че е изкарал една не малка част от министерстването си в чужбина. От броя на командировките му в чужбина човек лесно може да си помисли на коя държава служи.
Още по интересно е и коя депутатска жена го придружава често в чужбина?
Почти веднага след като е назначен за министър на финансите и вицепремиер т- нар Кокопчо заминава за Белгия. Това се случва на 14.06.2023 г., а заедно с него в командировка пътува и половинката на Даниел Лорер Виолета-Асен Василев и Виолета Лорер пътуват двамата и за Испания, Португалия и Германия. По-късно през октомври те вече с в командировка във Франция.
Разбира се, че съвместните им командировки не спират във Франция, а продължават към Мароко и Гърция, което е видно от справката.
Командировките им продължават отново са в Белгия. Това се случва през месец ноември 2023 г.
Веднага след настъпването на Новата 2024 г. Асен Василев и Виолета Лорер отново са в командировка в Гърция.
Приказката с командировките в чужбина на Асен Василев и Виолета Лорер приключва с дългъг престой с държавни пари в САЩ през месец февруари 2024 г.www.mediamall.info

Публикувана на
19 Април 2024 година