Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

60-годишен любовник издържал Маги от "Ергенът"

Виктория от "Ергенът" вече е аут от шоуто, но тя свърши перфектна работа на продукцията, тъй като бе в основата на всички скандали и разкри неподозирани тайни за участничките. И малко преди да си тръгне хвърли нова бомба за живота на Магдалена и с какъв човек е била.
Скандалната участничка разкри една от големите тайни на Маги, а именно, че е имала връзка с 60-годишен мъж, който след това я е зарязал заради по-млада.
Поводът беше намекът на Маги към някои от момичетата в къщата, че търсят финансови облаги. "Как така сме материалистки?! Аз нямам 60-годишен бивш приятел! Аз съм материалистка, а ти с твоя бивш приятел?", закова Виктория, а другите момичета в компанията й се учудиха от информацията, която има. "Така съм подочула, в моето тефтерче влизат някакви неща", поясни още Вики.Дотук пикантната информация от миналото на Магдалена Томова обаче не свърши. "Той я е зарязал заради момиче на 23 години", докладва още ергенката, а Надежда отсече: "Сега е много рязък прехода. От 60 на 28." Виктория продължи да одумва конкурентката с разяснение: "В Очите на 60 - 30 и кусур вече е старо. В очите на 28-30 е леко зряло. Чакай, баланса... Чакай да ти отворя очите, нали съм г-жа Безплатен съвет. Когато искаш, ела и ще ти кажа."
"Всъщност това е човека, който осигурява луксозния живот на Маги и е купил всички скъпи придобивки като бижута, обувки, чанти, дрехи, кола", доразви клюката устатата Виктория.Тя не пропусна да отбележи, че е разочарована от Алек, който видимо не й обръща необходимото внимание. Смуглата софиянка обаче не се притеснява, че няма да е дамата на сърцето му. "Това, че съм разочарована от даден човек, не значи, че съм отчаяна. Такава е Магдалена, която си търси внимание и се опитва да го привлече с лицемерие и фалш. Аз отчаяна не съм, мога да стана и да си тръгна и да му пожелая да намери любовта. Мен не ми е последният мъж Алек!", категорична е тя.
По повод материалните облаги, които Йоана получи - скъпа огърлица, Виктория констатира: "Стана й неприятно на Маги, че тя има само капела и камък от Алек. Поне едни слънчеви очила да й беше взел, но уви".
Именно Виктория разкри и голямата тайна на Габриела, че има връзка с футболист и това я принуди да каже защо е приела да участва в "Ергенът" и да стане за смях пред цяла България. Виктория е много добре подготвена за живота на всяка една участничка. Носят се слухове, че е ухо на продукцията и те я снабдяват с информация, която да излезе наяве благодарение на нея./show.blitz.bg

Публикувана на
19 Април 2024 година