Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Турска звезда се омъжва за трети път

През февруари тази година стана ясно, че турската актриса Бирдже Акалай има връзка с колегата си Хакан Курташ. Тя е с четири години по-голяма от избраника си, но разлика във възрастта не притеснява никого.
Преди дни в турските медии гръмна новината, че е решила да застане пред олтара за трети път. Според публикации на журналистите в южната ни съседка, Хакан й е предложил брак и тя е приела. Актрисата е изключително щастлива с Курташ и никога досега не е била толкова влюбена. Подготовката за сватбата вече е в разгара си.
Засега звездата от сериала „Черно-бяла любов” не е потвърдила официално тази информация. Феновете ѝ обаче искрено се надяват новината да се окаже вярна, защото всички смятат, че Бирдже и Хакан са страхотна двойка.
Припомняме, че бракът с Курташ ще бъде третият за Акалай. Тя се омъжи първо за Мурат Юналшмиш през 2011 г., но се разведоха през есента на 2012 г. Вторият й съпруг беше Сарп Левендоглу. Сватбената церемония се състоя през 2014 г., а три години по-късно се разделиха. /труд

Публикувана на
20 Април 2024 година