Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 6760 пъти

Овен
Ден на придобивки и печалби, стига да не играете хазартно. Съдбата ще ви донесе подарък. Сключилите брак ще обединят съвместните си ресурси и в бъдеще ще ги удвоят. Всяка промяна е от значение, независимо дали я приемате и какво е първото ви впечатление. Днес сте близо до важен източник на сила, пари и любов. Очертават се срещи със спонсори и партньори. Огледайте се.
Телец
Днес е точният съвпад на Юпитер и Уран в Телец. Аспектът дава шанс да се спечели по неочакван и непредвидим начин, да се уредят дела и придобивки и да се привлече благоприятната случайност. Това е и аспектът на висшата необходимост да се случи едно или друго нещо, за да се оправи този свят. Необходимостта е арбитъра между доброто и злото и те ще и се подчинят.
Близнаци
Родените в първата декада трябва да бъдат гъвкави, да променят плановете си в движение и да се напасват на промените, които стават. Реагирайте бързо на всяко обаждане, покана или предложение, независимо рокадите, които трябва да направите. Днес „който предвари, той ще натовари” колата на амбициите си, ще уреди пътувания и делови срещи, от които ще има ползи и придобивки в бъдеще.
Рак
С навлизането на Луната в конфликтните ви Везни навлизате в проблемен тридневен период. Родените в първата декада трябва да променят подхода, да се посвият там, където са оказвали натиск и да се активизират в местата, където до момента са били пасивни. Идете на козметик и фризьор, нека другите ви видят променени и външно и вътрешно. Преоткриваме се един друг.
Лъв
Ден на колелото, всичко се преобръща. Време е да помислите за себе си, да презентирате личната си програма и амбиция. Облечете нов тоалет, явете се на важните срещи с нова прическа и визия. Днес сте на показ, ще ви оглеждат и преценяват, всеки детайл ще е важен, ще привлича погледите или ще дистанцира. Време е да излезете бляскаво на сцената на живота с нови предложения и амбиции.
Дева
Ден на промени и предизвикателства, които ще доведат до рокади на работното ви място и в отношенията с партньори. Не се опитвайте да задържите статуквото и да провокирате стремежите и намеренията на околните. Ще спечели този, които бързо и адекватно се напасне на промените около него. Постарайте се да станете част от новото, което идва, а не да се противите и да пречите.
Везни
Ден на колелото, енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Използвайте в храната си повече екологични продукти, променете режима и начина си на хранене. Каквито и проблеми да се появяват, тенденцията е да намерите решението и да се справите с тях. Ще получите и нова информация, която ще ви помогне в моментите на избор.
Скорпион
Ден за обвързване по всички линии на живота. Символи са пръстена и колелото. Някой се врича пред олтара, а друг прави остър завой в отношения, които напоследък му създават проблеми. Луната навлиза в знака на Темида-Везните, стойте далече от дейности в сивата икономика, ако не искате да имате неприятности със закона. Облечете новите дрехи, не отклонявайте покани, време е за купон.
Стрелец
Ден на магнетично привличане, постарайте се да изглеждате перфектно, особено ако ви предстоят публични изяви и дебюти. Идват нови информации и предложения, които не са за изпускане. Лесно ще се решат и забравят проблемите от предните дни. Отнесете се спокойно към всяка поставена задача. Не бива да нервничите, всичко може да се реши по възможно най-добрия начин, привличате съюзници.
Козирог
Днес е точният съвпад на Юпитер и Уран в знака на хармоничния ви Телец. Аспектът може да поднесе изненади и да донесе неочаквани печалби, стига да се играе разумно. Бъдете внимателни, не играйте хазартно и се радвайте на това, което ще получите от първия път и опит. Важното е да не се губи чувството за мярка. Сключените бракове ще носят бъдещо обезпечение и имотни придобивки.
Водолей
Ден на труден избор за родените около 10 февруари. Юпитер и Уран са в точна квадратура към Слънцето ви, а това положение може да ви вкара в източваща силите и ресурсите ви програма. Може да се очакват придобивки, но те ще отидат за покриване нуждите на семейството, на близките и децата. Разпределяйте внимателно отговорности и пари. Децата са пораснали, нуждите им също.
Риби
Днес полезните мисли, храни и продукти лесно се усвояват. Приложете нови методи на хранене или терапия. Кръвта се обновява. Направете и промени във външния си вид, идете на различни релаксиращи процедури. Някой ще вземе решения обновяващи семейния му живот и връзките му с партньори. Ден на пръстена и колелото, време е да се обвържете, а някой вече слуша Менделсон.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Април 2024 година