Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Жената на Рачков му изневерила с новия министър на туризма

Новият служебен министър на туризма Евтим Милошев е добре познато лице от малкия екран и дългогодишен продуцент на някои от най-хитовите телевизионни предавания и сериали. Макар да е дипломиран архитект, телевизията е неговата страст и именно тя го среща с жената на живота му Христина. Любовната им история обаче също е достойна за екранизация, защото се заражда в условията на драматичен любовен триъгълник, в който третото лице е не кой да е, а комик №1 на републиката – Димитър Рачков.

Христина Апостолова е известна сценаристка и първа голяма и сериозна любов на актьора. Двамата се запознават покрай ВИТИЗ и стават родители на син Димитър-младши преди точно 18 години. Никога не сключват брак. Живеят щастливо на семейни начала до заветната 2007 г., когато идилията им е разбита. Тогава Христина заминава да снима приключенското предаване „Сървайвър“ като част от екипа сценаристи. Тогава продуцент е Евтим Милошев. Двамата се сближават по време на престоя си в Панама, защото малко преди това Милошев преживява тежък момент, като загубва изключително близък човек в България. Тя го утешава и започват да прекарват дълги часове в среднощни разговори, по време на които искрата помежду им се разпалва. Докато са на другия край на света, Христина крие от всички, че вече е влюбена в Милошев. Той от своя страна бил наясно, че тя е обвързана с Димитър Рачков и имат малко дете. Връщайки се в България, двамата били изправени пред труден избор – или да загърбят тръпката, или Христина да напусне актьора. Тя е споделяла, че не ѝ било никак лесно да признае за аферата си пред Рачков и именно тя да сложи точката на техния семеен живот.
„В Евтим обаче намерих човек, с когото, дори и да мълчиш, това не ти създава дискомфорт, просто ти е добре“, оправда избора си между двамата сценаристката. Рачков не реагирал съвсем добре в началото след тежкото признание, но после се окопитил и не се стигнало до никакви драми. Позволил Христина да вземе сина им със себе си, като се уговорили да споделят грижите за него, без да се стига до съдилища и грозни сцени. Пет години по-късно тя ражда син Петър от Милошев. И двамата с по-големия му брат Митко-младши се превърнаха в тв звезди, след като се снимаха в сериала „Откраднат живот“, продуциран от Милошев, чийто сценарист е майка им.
„Тя е страхотен човек, когото много обичам. И единствените спорове, които съм имал с нея, все са били свързани с творческия процес. Работата е и жилото, и медът в нашия живот“, казва Евтим. Наскоро тримата с Рачков дори се събраха заедно заради нов проект – сериал за БНТ, в който комикът играе себе си. Към днешна дата са обърнали драмите от миналото на майтап и не се притесняват да признават, че са баджанаци. Присъстват на всичките си лични поводи, големите празници също отбелязват заедно. След разлъката с Христина Рачков почти веднага се залюбва с Мария Игнатова, с която обявяват сензационната си връзка през 2009 г. Двамата изкараха заедно 8 години, като дори бяха сгодени. През 2017 г. сложиха край на любовта си. Актьорът известно време живя с младата плеймейтка Анита, а Игнатова се омъжи за журналиста Ивайло Нойзи Цветков. В момента Рачков твърди, че е ерген, макар нонстоп да го спрягат с различни красавици.ретро

Публикувана на
21 Април 2024 година