Новина от категория България
Архив на публикациите

3000 лв. е месечната издръжка на пудела с пачките

3000 лева на месец струва на стопаните си прочулото се напоследък куче Тоби от породата той пудел. Единственият позитивен участник в аферата с вече бившия главен секретар на МВР Живко Коцев – кученцето, се появи на множество снимки с пачки евро и с държавни мъже в кадър.
Четириногото е собственост на Стефан Димитров, който за първи път, откакто го притежава, е разделен с него. Димитров е в килия на следствения арест, а за кучето се грижи неговата интимна приятелка.
Смята се, че пуделът е подарък на Димитров от близък приятел, който имал развъдник за кучета. Тоби много обича да позира пред камерата и освен с пачките е често в компания и на известни хора. Близки на семейството разкриват, че Тоби много обичал капучино и често му поръчвали като за човек в голяма чаша, от която то си близвало.
Пуделът води завиден начин на живот, а месечната му издръжка стигала до 3 бона. Познати на Стефан Димитров разказват, че Тоби всяка седмица ходи на фризьор и "козметични" процедури. Играе си с детски играчки от реномирани италиански марки, а най-любима му е електрическа кола на ток, в която се вози и щастливо позира.
Освен това Тоби има и дрешки, които не са от обикновена марка, а от "Луи Вюитон" и "Адидас", когато излиза на разходка. Тоби спазва дрескода на своите стопани и често е в същата гама, облечен като тях.
Да бъде осигурен подобен лукс на пуделчето, не е особено голям проблем, като се имат предвид снимките с пачки, които Тоби носи и позира.
Обикновено освен собствениците за кученцето се грижи и охраната на фамилията, която често го разхожда и си играе с него.
"Тоби обича да му хвърлят играчките и да ги връща обратно с космическа бързина", споделят хора, запознати с навиците на кученцето.
Преди Нова година дори му търсели дресьори, които да го учат да танцува, но нещата не се получили.
Гаджето на Стефан Димитров обичало понякога да пренася пуделчето с чантичка. Кучето нямало нищо против, защото било изключително социално и любвеобилно.
Любимата храна на пуделчето е агнешкото, което му сервират на масата заедно със семейството. Тоби спазва специална диета с високо съдържание на протеини, тъй като има по-висока мускулна маса от други породи.
За десерт обикновено му дават банан, което заедно с капучиното е любим обяд за него.
"Грижите за Тоби са като за бебе. И понеже няма такова в семейството, цялата обич на всички се прехвърля към малкия палавник", споделят хора от обкръжението на кафявия пудел.българияднес

Публикувана на
22 Април 2024 година