Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 5860 пъти

Овен
Ден на ненаситните апетити, независимо за какво. Пълнолунието противопоставя Луната от Везни на Венера и Меркурий от Овен. Разговорите са трудни, стига се до остри конфликти и сблъсъци на интереси. Вероятни са изневери, едно пътуване и отсъствие в момента ще ви постави в неизгодна позиция. Направете помирителна крачка и не засягайте никого на болното място, ще ви го върнат.
Телец
Днес натискът върху вас ще се увеличи, някой ще ви постави условия, а друг ще мине направо към ултиматумите. Вечерта е пълнолунието в знака на опозицията ви Скорпиона. Интересите ви са несъвместими с тези, с които влизате в пряк контакт и личен сблъсък. Край с компромисната политика. Днес и утре направете инвентаризация на връзките, приключете с поетите до момента ангажименти.
Близнаци
За родените в третата декада денят дава сила и активност, възможност да се справят с конкуренцията и да поставят условията си. На всички нива държанието е ултимативно, ще се разбере кой командва и управлява ситуацията. Змеят на желанията трудно се контролира. Не отивайте в крайности и си дайте сметка докъде може да стигнете и къде вече трябва да спрете.
Рак
За родените в третата декада денят е натоварен с конфликти, с изблици на емоционална и вербална агресия. Спазвайте дозировката по отношение на лекарства и храни. Ако днес и утре сте на диета ще отслабнете няколко килограма. Не се подавайте на странични провокации и не провокирайте никого. Каквото се развали трудно ще се оправи. Отложеното за утре ще донесе късмет.
Лъв
Днес срещате основните си врагове, опоненти и конкуренти. Ще трябва да се действа от позиция на силата. Цар Лъв надава своя рев и другите се смълчават объркани и притеснени. С напредването на деня враговете ви се активизират и обединяват, показват зъби и нокти. В следващите два дни е добре да останете пасивни, да не проявявате излишна активност, докато не отмине опасността.
Дева
Денят е зареден с агресия и нетърпимост към нуждите и болките на другите. Не влизайте в пререкания и не се дръжте ултимативно. Действа се от позиция на силата, използват се всички средства за притискане и подчинение на околните. Някъде отношенията ще достигнат точката на кипене, ще се стигне до болезнени разговори, скандали и раздели. Намалете темпото и изискванията, не рискувайте.
Везни
Луната от Везни е в опозиция на Венера и Меркурий. Бъдете внимателни, не тръгвайте в посоката на изневерите и отсъствията от дома. Отложете прибързания избор или реакцията, с която бихте засегнали интересите и чувствата на близките. Не водете преговори, днес ламята на амбицията е разтворила уста в желанието всичко да погълне или унищожи. Направете компромиси.
Скорпион
Днес може да лапнете голям залък и да се задавите. Амбициите взимат връх над разумната преценка. Трудно правите компромиси и още по-трудно се отказвате от намерението си да налагате своя диктат над близки, колеги и приятели. С действията си може да дистанцирате полезни и важни хора и да привлечете нечия агресия. Нужно е поне малко лично смирение и взаимни отстъпки.
Стрелец
Ден на изкушения и опити за навлизане в личното ни пространство. Ограничете контактите и не планирайте тежки преговори. Трудно ще се разберете дори и по най маловажните въпроси. Напрежението ще се увеличи и при намесата на трета страна в спора. Един скандал може бързо да се разрасне и доведе до нежелани и необратими последици. Противопоказно е да се товари сърцето.
Козирог
Днес първата реакция е отказ, натиск или открита агресия, но утре с всеки може да се разберете. Старайте се да не засягате чужди интереси и да не влизате в полемики с хора, които не знаете как биха реагирали. Пълнолунието превъзбужда и ни води към грешни ходове и избор, към неочаквани раздели и конфликти. Постарайте се да потушите, а не да провокирате скандала.
Водолей
Побързайте да заявите амбиции, претенции и позиции. Очертават се тежки битки на интереси и който се наложи пръв в битката ще доминира после в играта. Вечерта вече сте на път да загубите доминиращата си позиция у дома и в партньорските връзки. Ще се наложи да отстъпите и да оставите друг да взима важните решения и да оперира с общите пари и средства. Ден на детрониране.
Риби
Днес надига глава тъмната ни страна. Тенденцията е към конфликти и скандали, към прояви на омраза и сърдене, които на никого не помагат, а само наливат масло в огъня на болката, разделението и конфликта. Смирете амбициите и се опитайте да туширате скандалите в зародиш. Не слагайте сол в старите рани и не започвайте нищо важно за семейството без нужните консултации.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Април 2024 година