Новина от категория България
Архив на публикациите

Линда обикаля баровете без Киро

Съпругата на Кирил Петков се е отдала на нощен живот в последно време, при това далеч от очите на своята половинка. Канадката Линда е била гост на партито на своя приятелка в популярен столичен бар преди дни.
Пристигнала съвсем сама, без мъжа си. Бившата премиерша се появила в характерния за нея неглиже стил – дънки, обикновена тениска и съвсем слаб грим. Компанията обаче ѝ била приятна и канадката раздавала наздравици, забавлявала се и водила оживени разговори с другите гости до ранни зори.
Досега се бе случвало единствено ПростоКиро да посещава нощни барове с колегите си от партията в отсъствието на жена си, докато тя винаги е предпочитала домашния уют. Тъй като обаче дъщерите им са вече в напреднала тийнейджърска възраст и могат да се оправят сами, не е нужно непрестанно да са наглеждани от родителско око. Затова и Линда започнала да си позволява да разпуска без мъж, деца и ангажименти, понеже в последните години не ѝ било никак леко.
Самата тя в свое интервю сподели, че е имала нервни сривове покрай политическите амбиции на съпруга си. Покрай Великден се пада годишнината от сключването на брака им с Кирил Петков, която те традиционно са свикнали да отбелязват с почивка в чужбина. Този път обаче вероятно пътешествието ще бъде отложено за след празниците.лупа

Публикувана на
23 Април 2024 година