Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 6080 пъти

Овен
Рано сутринта е точното новолуние. Към обед Луната идва в съвпад с Уран а следобед и с Юпитер. Тези аспекти ще засегнат болезнено финансите на доста хора, ще има преливане на средства от един джоб в друг, ще започнат да се тестват нови начини за събиране на дългове и данъци. Вечерта може да ви се обадят спонсори, но и те ще искат услуга преди да ви подкрепят.
Телец
Ако все пак днес трябва да се вземе важно решение вземете го между 06-06ч. 30 мин, когато нито ще ни се пречи, нито ще ни се помага и може да направите избор без чужда намеса. До края на деня планирайте новата си програма, но все още не започвайте нищо важно. Добре е да се спазва диета, да се ограничат контактите, да се изхвърли всичко вредно и ненужно от тялото и душата.
Близнаци
Новолунието в Телец ще бъде един от най-слабите енергийно моменти в сатурновата ви дупка. Ограничете разходите, не играйте хазартно и не започвайте важни инициативи. Вечерта е добре да организирате среща с евентуални спонсори, но не е изключено и самите вие да играете ролята на спонсор за нечии амбиции и инициативи. Време е да обедините интересите и да стиковате позициите.
Рак
За днес се препоръчва диета и въздържание. Родените около 10 юли може да имат прозрение малко преди точното новолуние в 06ч. 23 мин. След това ще пренаредите по нов начин програмата си, ще направите нов избор и ще намерите място за това, което дълго сте отлагали. Организирайте си стройна програма и я следвайте неотклонно. Срещите вечерта ви водят към бъдещи спонсори.
Лъв
Днес лесно може да си объркаш живота и личните финанси. Не правете необмислени и несъгласувани с партньорите си у дома и в бизнеса ходове. Очертават се кражби на идеи и ресурси. Не играйте хазартно и не се доверявайте на случайни и непроверени хора. Днес и проверените в годините близки и приятели ще ви поставят натясно с необмислените си действия, покупки и отсъствия.
Дева
Рано сутринта получавате важни послания. Ако сте будни в интервала 06-06ч 23мин. може да вземете самостоятелни решения и да направите верния избор. С напредването на деня ще зависите повече от странични фактори, но ситуацията ще се развива изгодно за вас. Днес конкуренцията ви е затънала в личните си проблеми и ще ви стави на мира. Уредете си среща с евентуален благодетел.
Везни
Ден на премерения риск, съветът е да не отивате в крайности. Лесно може да се спечели и още по лесно да се загуби спечеленото с късмет или с труд. Изкушенията ще са навсякъде. Не играйте хазартно, не взимайте прибързани решения без да се посъветвате с близките и с партньора. Движете се в приятелска среда, не си определяйте първа среща. Вечерта може да ви потърси спонсор.
Скорпион
Новолунието ще се усети по тежко от родените след 1 ноември. 5 планети ви гледат в опозиция от Телеца. Намалете претенциите и изискванията си към околните, спазвайте диета както по отношение на храната, така и на връзките. Изневерите днес подкопават не само семейните отношения, но носят и здравословни проблеми. Определете си точен лимит и в разходите, не прекалявайте в игрите.
Стрелец
На това новолуние ще се очертаят ясно границите между тези, които дават и тези, които се възползват от другите и обират лъвския пай от съвместната работа, връзка или живот. Нищо ново да не се започва. Отношенията са неравностойни, енергията тече от единия към другия вместо да се използва за общото благо. Денят е добър за общо планиране и проучване, но без посредници.
Козирог
Малко преди събуждане ще сънувате пророчески сън, а случващото се в този ден ще определи нова посока и нов избор в отношенията ви. Ще се случват събития, които ще отварят за вас нови варианти и възможности, но с окончателния избор не бива да се бърза. Внимателно преценете всеки шанс, проучете всяко предложение и всеки факт и се явете подготвени на деловите срещи.
Водолей
Днес 5 планети гледат в опозиция родените след 1 февруари. Нищо важно да не се започва. Вървите към конфликти и проблеми с близки и приятели. Внимавайте с ремонтите и спазвайте техниката за безопасност. Не е ден за тежко физическо натоварване, спазвайте и диета. Всяка покана ще изисква от вас жестове на внимание и вложение на средства, а много малко ще ви даде.
Риби
Ако се събудите около 06ч-06ч. 23 мин. може да вземете самостоятелни решения. В тези минути нито злото вреди, нито доброто помага и всеки е оставен сам на собствения си избор. До края на деня планирайте нещата в избраната от вас посока, но не бързайте да стартирате нищо ново. Вечерта си уредете среща с някой, който може да ви подкрепи лично и материално в новите инициативи.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Май 2024 година