Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 6100 пъти

ОВЕН
Ден на победата. Ще се събудите с ясното усещане кое е полезно и кое вредно и опасно за вас. Ако се доверите на инстинктите ще си спестите доста главоболия и проблеми. Стойте далече от места и хора, които ви настройват на внимание или по някакъв начин са ви неприятни. Днес лесно се отделя зърното от плявата, определят се връзките и дейностите, които ще ви донесат пари и ползи.
ТЕЛЕЦ
Днес сетивата са особено изострени и ви дават верните сигнали, особено по отношение на партньорските връзки. Ще почувствате остро къде ви е мястото и от къде трябва да бягате. Проблемът е, че трудно се доверявате на усещанията си, мислите повече за възможните ползи и печалби, независимо, че интуицията ви съветва нещо друго, което е важно за близките, партньорите и децата.
БЛИЗНАЦИ
Луната навлиза в Близнаци, разширява се перспективата в отношенията, дава се втори шанс, намират се допълнителни решения за срещите и изявите, които ви предстоят. Ще се събудите с ясното съзнание накъде да вървите, кое е вярното и правилно решение. Днес лесно може да кажете „да” или „не” и да решите проблемите. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате в избора си.
РАК
Съветът е да следвате вътрешното си усещане. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет, верните решения идват веднага, а първото впечатление е от изключително значение. Доверете се на предчувствията, тръгнете в посоката, която ви привлича и направете това, което изглежда уместно и нужно в този момент. Оставете настрана старите сметки, следвайте избора на сърцето и душата.
ЛЪВ
Днес имате два варианта и две възможни посоки. С напредването на деня ще се отвори и трета възможност, която може да се окаже много по-успешна или поставяща под контрол ситуацията. Доверете се на интуицията. Само със сметки няма да се оправите. Някой ще ви заблуди, а друг няма да действа така както сте се разбрали в желанието да изчака по-добри времена лично за себе си.
ДЕВА
Родените в първата декада ще объркат сметки и отношения. Днес нищо не върви по план. Налага се да взимате решения в движение съобразно променящата се ситуация. Ако пак планирате и държите на своето ще сбъркате. Ако оставите интуицията да ви води ще имате по-малко загуби и проблеми, но стриктната ви и подредена природа ще се придържа към графика, който вече не важи.
ВЕЗНИ
Родените в първата декада днес може да се окажат на точното място и да се срещнат с точните хора. Доверете се на предчувствията, сменете посоката и тактиката, отменете срещите, които ви настройват негативно. В този ден всеки трябва да върви в посоката, която го привлича, носи му лично удовлетворение и радост. Не си позволявайте компромиси, които в бъдеще ще ви дотежат.
СКОРПИОН
Днес интуицията ви достига високи нива, а това ще помогне да предусетите намеренията на околните и да парирате опитите им за навреждане. Ако отдавна циклите над даден проблем, днес може да го разрешите. Ще намерите точните думи и ще направите избора, който ще ви осигури печалби и екстри. Ако имате два варианта, използвайте ги и двата. Материалното ви положение се подобрява.
СТРЕЛЕЦ
Ден на устата, лесно се определят границите между полезното и вредното. Вътрешното ви усещане ще ви отведе на точното място. Не яжте каквото не ви се яде, дори и да обидите някого. Тялото само ще ви подскаже къде и как се чувства удобно и от какво има нужда. Всичко, към което изпитате неприязън може да се окаже вредно за вас. Подложете на тест желанията и връзките си.
КОЗИРОГ
В тези дни в живота ви може да се появи спонсор и неочакван благодетел. Доверете се на предчувствията си и ако имате няколко дублиращи се срещи идете на тази, която най-силно ви привлича и ви дава някаква особена увереност, че нещата ще се развият добре и изгодно за вас. Ако имате два равностойни варианта направете избора си със сърцето, то няма да сбърка и да ви ощети.
ВОДОЛЕЙ
Днес ставате с ясното съзнание кое е добро или вредно за вас, кои са правилните хора за съвместна работа и живот и какъв път да изберете за бъдещето си. Не позволявайте на никой да ви влияе. Тръгнете в посоката, която ви привлича и може да ви донесе късмет, придобивки и любов. Днес печелят тези, които вярват в себе си и следват неотклонно своята мисия и цел. Срещате спонсор.
РИБИ
Денят е тежък за родените около 1 март, особено ако не се съобразяват с нуждите на близките и децата. Луната от Близнаци е в пречупващ аспект със Слънцето ви. Не е изключено да останете „от два стола на земята” в желанието си да огреете навсякъде и да бъдете на всички възможни срещи и места, където имате интерес. Доверете се на интуицията, нека тя е вашия гид.

Публикувана на
09 Май 2024 година