Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Фикрет Шабанов - Сепетчи се завърна в политиката

„Връщам се в политиката, защото имам природна нетърпимост към несправедливостта, към действителността в България. С всеки изминал ден нещата стават все по-зле. Това ме накара да изляза от пасивността, в която бях изпаднал през последните години.“ Това заяви известният политик от Асеновград.
„Когато говорим за КП „Център“ всеки знае, че аурата е около бизнесмена Васил Божков. За мен той се оформи като политическа фигура, която без да шикалкави, сочи проблемите и казва кои са виновниците за дъното, в което стигна страна ти. За мен той е най-автентичният и оригинален политик.“, обяснява още той.
Готов е за битка: „Имам скромната представа за себе си да съм автентичен борец. Истинските мъже се надушват. Боецът застава до боеца, зад боеца.Ще дам всичко от себе си да поведа една голяма битка заедно с хората около мен. Ще направим всичко възможно да се възстанови справедливостта.“
Фикрет Шабанов е 8-ми в листата на КП“Център“ за Пловдив Област и 10-ти в листата за Пловдив- град.
Васил Божков се включва в изборите с Национално движение ЦЕНТЪР, като повежда листите в 25 МИР София и Пазарджик. Освен това бизнесменът става водач и на евролистата. Бюлетината е №8
Председателят на Движението д-р Дарин Дросев е втори в евролистата. Той също така повежда листата в 24 МИР София и 31 МИР Ямбол.
Водач на листите в 01 МИР Благоевград и 15 МИР Плевен е Павел Стоименов, крупен зърнопроизводител и най-големият зеленчукопроизводител в България, съобщиха от Движението.
В листите в София и Пазарджик е специалистът по киберсигурност и член на управителния съвет на ЦЕНТЪР Петър Стефанов.
Листите в Шумен и Пловдив включват и експерти в здравеопазването и правото д-р. Ростислава Димитрова и адв. Атанас Бояджиев.
ЦЕНТЪР се включва в изборите с анти-статукво платформа и заявка за влизане в българския и европейски парламенти.
Държавата е овладяна от група бандити, една мафия. Опитват се да откраднат истината. Това заяви бизнесменът и обвиняем вече много години Васил Божков при представянето на новия си политически проект Национално движение "Център".
Според него България е застрашена да престане да съществува и да изчезне. „Но всичко е в нашите ръце, а на България са нужни смели и силни хора. Ако всички се изправим, те (крадците, бел.ред.) ще изчезнат. И това ще бъде ново начало за България. Тези крадци нищо не могат да направят, категоричен е Васил Божков. И допълни: „ Срещу мен опитаха всичко, законно и незаконно.“ припомни той последните години. Принудили го да стои дълго в Дубай.
Председателят на Управителния съвет на движението - д-р Дарин Дросев представи основните фигури в Национално движение "Център":
Макар и названието на сдружението да е "Център", то не се определя като центристко. В него има и десни, и леви, и центристи. Вижданията им обаче не съвпадат с нито една партия в Народното събрание. Политическата партия на Васил Божков "Българско лято" участва в „Център“.
КП „Център“- 16 МИР Пловдив
1. Станю Николов Симеонов
2. Николай Гавраилов Чилингиров
3. Добромир Павлев Иванов
4. Жанко Димитров Бояджиев
5. Златко Димитров Павлов
6. Недялка Пламенова Рангелова
7. Руска Иванова Киришева
8. Анастас Иванов Костов
9. Ивайло Дончев Денев
10. Фикрет Хюдаетов Шабанов
11. Емил Тодоров Цветков
12. Ангел Иванов Иванов
13. Кирил Георгиев Кошничарски
14. Николай Денков Гидиков
15. Ина Раденкова Лазова
16. Атанас Йорданов Петков
17. Боньо Дончев Кърджалийски
18. Стоян Христов Каменов
19. Николай Георгиев Чолаков
20. Камен Божков Радованов
КП „Център“ -17 МИР Пловдив област
1. Румен Василев Стоянов
2. Николай Гавраилов Чилингиров
3. Фанка Божкова Владимирова
4. Златко Димитров Павлов
5. Недялка Пламенова Рангелова
6. Николай Денков Гидиков
7. Ангел Иванов Иванов
8. Фикрет Хюдаетов Шабанов
9. Боньо Дончев Кърджалийски
10. Стоян Христов Каменов
11. Анастас Иванов Костов
12. Атанас Йорданов Петков
13. Жанко Димитров Бояджиев
14. Ивайло Дончев Денев
15. Добромир Павлев Иванов
16. Руска Иванова Киришева
17. Емил Тодоров Цветков

Публикувана на
10 Май 2024 година