Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кой как ще е през тази седмица

Овен
Седмицата ще ви даде възможност да спрете, да си поставите цели и да изработите план за по-нататъшни действия. Това е добро време за конкретни стъпки, учене и планиране. Не пропускайте възможностите да поемете работа на непълно работно време, помислете за нова работа, ако нещо не ви устройва. Кариерата ще върви нагоре за тези, които се занимават с търговия, строителство, занимават се с творчески проекти. Предприемачите трябва да приведат в ред финансовите си документи, за да се подготвят за данъчни проверки.
Телец
Във финансово отношение тази седмица е благоприятна, въпреки че не очаквайте големи доходи. Въпреки че парите постъпват редовно, те не покриват нарасналите разходи. Служителите могат да очакват да получат нови правомощия на предишното си място със съответно увеличение на заплатата или предложение за работа в по-голяма организация. Така че ситуацията на работния фронт е стабилна, с ясна тенденция към подобряване. В личния живот сега се случват някои важни събития.
Близнаци
Много неща ще се въртят около домашните въпроси, подобренията в дома, ремонтите. На близък човек може да му липсва вашето внимание, така че капризите и взискателността на партньора ви може да окажат негативно влияние върху работните въпроси. Тези, които търсят любовни приключения, може да се усмихнат на късмета. Намерете време за срещи с приятели, топли вечери със семейството и приятелите, културни събития. Младите двойки, може да се увлекат в игра на драма, но това само ще засили чувствата.
Рак
Отношенията с някой от близките ви роднини може да се усложнят и по всяка вероятност става въпрос за отдавнашни спорове, неразрешени ситуации от миналото. Влюбените двойки са застрашени от намесата на трета страна, затова си струва да повишите нивото на душевна близост, а това изисква искреност, доверие и грижа. Упоритостта и отказът от забавления ще ви помогнат да постигнете добри печалби. Тези, които не се страхуват от рутината и са готови да работят 24 часа в денонощието, ще могат да печелят добре.
Лъв
В края на седмицата ще бъдете доволни от постигнатите резултати. Нещата в личния ви живот вървят добре. Приятелските двойки заедно обсъждат плановете за бъдещето и може би те са свързани с подобряване на предишното жилище или закупуване на ново. Засега това са само планове, но през годината те със сигурност ще бъдат реализирани. Много влюбени могат да се определят напълно – и най-вероятно това ще бъде пълно единство. Това означава брак, съвместно съжителство, придобиване на общо жилище.
Дева
Вашият енергиен потенциал не е много висок, което ще се прояви в емоционална нестабилност, промени в настроението, депресия. Но до края на седмицата ще се почувствате много по-добре. Ще настъпят неочаквани големи промени у дома, на работното място и в личния ви живот. Но, както се казва, „Всичко, което не е направено, е за добро“. Не разчитайте на външна помощ, правете нещата сами: в квартала ви има хора, на които не бива да разчитате. Добри печалби са възможни от правенето на бизнес с чуждестранни компании.
Везни
Седмицата ще бъде много необичайна за вас, почти мистична. Основното сега са отношенията ви с партньорите. Умението да изслушвате, да разбирате, а понякога и да отстъпвате пред нещо – ключът към вашия успех. Сега е подходящо време да преминете обучение и да повишите квалификацията си. В професионалните дела идва ярка ивица след известен застой. За да развиете кариерата и бизнеса си сега, е важно да планирате ясно действията си, като обмисляте внимателно всяка стъпка. Намерете бизнес по ваш вкус, който ще ви донесе допълнителни доходи.
Скорпион
Този период не е особено добър за финансовите дела. Много хора ще трябва да изплащат стари дългове, да инвестират пари в бизнес, да решават проблеми в семейството. Сега реални и неочаквани разходи поради сривове в домакинството. Наетите служители може да се сблъскат с конкуренция, но, както се казва, „търпението и трудът ще преодолеят всичко“. Служителят може да помисли за смяна на работата, но тези възможности няма да се появят толкова скоро. По-естествено в този период изглежда да се заемете със свои проекти, самостоятелна работа или просто дълга почивка.
Стрелец
През тази седмица личният живот е много по-важен от кариерата. Вероятността за съдбовна среща през седмицата и изобщо през целия май е много голяма и има всички шансове тя да прерасне в дълбоко чувство и дори в брак. Много семейства ще обсъждат планове, свързани със закупуване на собственост за себе си или за децата си. Отношенията с роднините ще се активизират, възможни са чести срещи. Не е изключено да се подновят връзките с далечни роднини, живеещи в друг град или в друга държава.
Козирог
Двойките, които са били в конфликт от дълго време, ще могат да намерят някои точки на помирение. Тези, които нямат нищо против да седнат на два стола, звездите съветват – бъдете предпазливи и помнете, че всичко тайно става явно. Това е чудесно време за динамични събития и положителни промени, особено в областта на финансите. Бъдете по-внимателни към здравето си и не го подлагайте на изпитания със стрес. Нищо лошо няма да се случи с тялото ви, ако не го подлагате на излишъци в храненето.
Водолей
За всички въпроси от професионалния и личния живот седмицата е изключително благоприятна. Предприемачите и шефовете ще могат да финализират важни дейности, свързани с разширяването на бизнеса, и да помислят за нови възможности, които ще се появят към края на май. Може би става въпрос за развиване на връзки с колеги от други градове или държави, за откриване на бизнес на места, отдалечени от дома. Във всичко това може да ви помогнат нови познати, чиито позиции ще бъдат по-силни от вашите.
Риби
Във финансово отношение седмицата може да се окаже една от най-добрите през цялата пролет на 2024 г. Парите ще се печелят доста лесно. Доходите може да дойдат в резултат на рискови проекти, възможно е да получите скъп подарък или бонус. Има вероятност за успешна инвестиция в имот. Положете малко усилия и ще видите, че сте способни на повече. Творческите занимания, пътуванията, ученето ще бъдат благоприятни. Отношенията в приятелските семейства са равномерни, хармонични, изпълнени с грижи и любов, пише jenatadnes.com.

Публикувана на
13 Май 2024 година