Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Майка открадна гаджето на щерка си, как тя й отмъсти

Брутална семейна вражда се разгаря в семейството на известната певица Майли Сайръс. В основата е не кой да е, а собствената ѝ майка Тиш. Тя не само забърса любимия на по-малката си дъщеря Ноа, но и се омъжи за него.
Вбесена от действията на майка си, Ноа публикува снимка от фестивала Coachella, на която позира в тясна рокля с гол гръб, на която показва цялото си дупе и черни си прашки. Не това обаче е акценът, а надписът на гърба на роклята. Нарочно дръпна надолу разкри задните й части, където стоеше надписът "mother".(майка)
Мнозина недвусмислено разтълкуваха това като директно послание към Тиш.
Тиш Сайръс (на 56 години) се омъжи за две години по-младия от нея актьор Доминик Пърсел през август 2023 година и се твърди, че това действие е вбесило и разгневило младата Ноа.
Всъщност тя имаше връзка с Доминик точно преди той да влезе във връзка с Тиш и майка й го знаеше, когато се свальяше с актьора, припомнят медиите.
Списание "People" пише, че привлекателната 24-годишна Ноа била "силно обидена", когато майка й се омъжила за австралийското ѝ гадже.
Разривът между майка и дъщеря обаче наистина съществува и те не си говорят повече от година. В един момент те дори се блокираха в социалните мрежи, но след това отново се последваха. Както се казва – сапунка от класа.телеграф

Публикувана на
14 Май 2024 година