Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 5540 пъти

Овен
Днес късметът ще следва родените във втората декада. Пазете свои и чужди тайни, не предавайте интересите на близките, дори и да сте сърдити или обидени от нечие действие или избор. До обед може да получите съобщения от чужбина, да направите резервации и да уредите плащания. Следобед съдбата сбъдва желания и дава награди, вечерта преди заспиване си пожелайте нещо.
Телец
Движете се с повишено внимание. Днес и утре Луната от Лъв е в конфликт с планетите в Телец. Отношенията в любовта и връзките излизат от контрол. Всеки си прави тънки сметки, а така работата става дебела, проблемите нарастват, поставят се условия и ултиматуми. Бъдете внимателни, особено в приказките, не давайте големи обещания, които ще ви вкарат в грижи.
Близнаци
Важното за деня уредете в първите два часа на работното време. Към обед ситуацията се променя, всичко споделено ще даде повод на клюката да ви нападне и провокира. Може да навредите и на приятел разкривайки тайните му, дори и с желание да помогнете. Действайте сами, на свой терен, без посредници и съдружници. До утре на обед провокациите са на всяка крачка.
Рак
Направете нужните заверки на документи и резервации за пътувания. От обед ограничете контактите и бъдете внимателни в изказванията си. Навлизаме в деня на вербалната магия. До утре на обед може да си пожелаете нещо на глас и то ще се изпълни. Но в този ден всяка изпусната дума и факт пред неподходящите хора може да ви създаде конфликт с близки и колеги и да ви вкара в разходи..
Лъв
Днес активността ви нараства. Луната от Лъв е в перфектен аспект с Марс от Овен. Играете активна и разпоредителна роля и постигате максималното. Ден на вербалната магия, печелят големите оратори. Вечерта със силата и на любовната магия привличате някого в прегръдките си. Внимавайте с признанията и изневерите. Не споделяйте свои и чужди тайни, готви се компромат.
Дева
Днес е важно нищо да не се споделя. В желанието да се похвалите и блеснете пред определена аудитория казвате и правите неща, за които ще съжалявате и те вероятно ще бъдат използвани срещу вашите интереси. До утре на обед с пълна сила действа вербалната магия, пожеланото ще се сбъдне и всеки ще си търпи последствията. Бъдете добронамерени и отговорни.
Везни
Днес може да бъдете приети в желаната група или среда. Изискването е нищо да не се коментира. Желаната риба е още в морето, не бързайте да слагате тигана. Конкуренцията следи всеки ваш ход и всяка изпусната дума ще се тълкува превратно. Ден на поверителната информация. Ще загубите, ако се хвалите или оплаквате публично. Отношенията ни ще бъдат подложени на проверка за лоялност.
Скорпион
Днес тръгвате с желанието да се наложите при преговори и да постигнете желаното. Нищо няма да върви гладко, ще срещате организирана опозиция от страна на тези, чиито интереси ще засегнете. Бъдете много внимателни в приказките. Ден на вербалната магия, с една дума може да привлечете или отблъснете и да се окажете сами в лодката на живота. Правете жестове и отстъпки.
Стрелец
До обед направете резервации, подпишете документи, уредете плащания. Следобедните срещи ви носят полезни информации. Някой решил да се похвали ви дава необходимите сведения за неща и дейности, които ви интересуват. До утре на обед с лекота може да използвате чуждите услуги и ресурси, някой ви предлага сътрудничество, което ще ви донеси ползи и облаги. Бъдете дискретни.
Козирог
Ден на златната информация. Ще спечелят тези, които имат доверени информатори на високи служебни и бизнес позиции. Ще се взимат решения в тесен кръг, независимо че ще засягат живота и интересите на много хора. Ще се облагодетелстват единици, за сметка на множеството. Нищо научено да не се споделя, ако искате да извлечете ползи. Предателствата ще се наказват с изолация.
Водолей
Днес и утре нищо да не се споделя, особено ако е важно и решаващо за бъдещето ви и може да се провали от надигащата се конкуренция. Не се хвалете, не показвайте личната си осведоменост, за да не привлечете погледите на неподходящите хора. В тези дни поне едно ваше желание ще се сбъдне и дано не е на висока цена. Вечерта е рискова за връзките, Луна и Венера са в конфликт.
Риби
До обед водете преговори с клиенти и фирми от чужбина, направете резервации и заверки на документи. Каквато и информация да получите не бързайте да я споделяте. Вечерта си пожелайте нещо, ще сънувате пророчески сънища. Ден на вербалната магия. Случайността ще ви даде това, което знанията не могат. Някой ще изживее приключение, което тотално ще промени живота му.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Май 2024 година